BIST 9.800
DOLAR 32,58
EURO 35,05
ALTIN 2.458,84
HABER /  GÜNCEL

O tacizci için mahkemeden şok karar

Aydın'da genç kızları takip edip, cinsel tacizde bulunduğu öne sürülen 18 yaşındaki C.B. polis tarafından yakalandı ancak...

Abone ol

Aydın'da genç kızları takip edip, cinsel tacizde bulunduğu öne sürülen 18 yaşındaki C.B. polis tarafından yakalandı. Hakkında 4 kişinin şikayetçi olduğu ve polisteki ifadesinde çok sayıda genç kızı taciz ettiğini itiraf eden C.B., çıkarıldığı mahkemece tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Son olay Ata Mahallesi Yunus Emre Camii yanında dün saat 16.00 sıralarında meydana geldi. İlköğretim öğrencisi 15 yaşındaki Ö.K. okuldan çıkıp evine gittiği sırada arkasından yaklaşan C.B., iddiaya göre genç kızın eteğini indirmeye çalıştı.

Kızın bağırması üzerine koşarak kaçan C.B., polis tarafından Organize Sanayi Bölgesi yakınlarında yakalandı. Gözaltına alınan ve Ö.K. tarafından teşhis edilen C.B.'nin geçmiş tarihlerde, G.D.'nin (14) beline sarıldığı, M.K.'nın (25) boğazını sıkıp eteğini çıkarmaya çalıştığı ve H.B.'yi (32) de elle taciz ettikten sonra çantasını kapıp kaçmaya çalıştığı ortaya çıktı.

BAHÇELİEVLER SAPIĞINA JET DAVA

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN

[PAGE]İstanbul Bahçelievler ve komşu semtlerdeki ailelerin kabusu haline gelen Doğan Dizdar adlı sapık, 4 yıl sonra yakayı ele verdi. Polis, infial uyandırmaması için operasyonu büyük bir gizlilikle yürütürken, Doğan Dizdar (26), 10 Eylül’de 6 yaşındaki E.B.ye bir bodrumda cinsel istismarda bulunmak üzereyken kendisini takip eden iki mahalleli tarafından bodruma kilitlenerek polise teslim edildi.

VAtan'ın haberine göre Dizdar, savcıya verdiği ifadesinde 25 çocuğa cinsel saldırıda bulunduğunu itiraf etti. Olayla ilgili soruşturmayı yürüten Bakırköy Cumhuriyet Savcılığı jet hızıyla açtığı davada Dizdar hakkında “Çocuğun nitelikli cinsel istismarı ve kişiyi silahla hürriyetinden yoksun kılma” suçlarından 28,5 yıla kadar hapsini istedi. Diğer 24 olay ile ilgili soruşturma ise devam ediyor. Evli olan Bahçelievler sapığının çocukları masal anlatma bahanesiyle kandırdığı ortaya çıkmıştı.

BOŞ SENETLE ZORLA FUHUŞ YAPTIRDILAR

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN

[PAGE]

Bursa'da polis tarafından yapılan operasyonda, 1'i Türk, 3'ü Gürcistan uyruklu 4 kadına boş senede imza attırdıktan sonra onlara tehditle para karşılığı fuhuş yaptırdığı öne sürülen Gürcistan uyruklu 43 yaşındaki Marina Jelatze gözaltına alındı.

Merkez Nilüfer İlçesi Görükle Mahallesi'ndeki bir evde bazı kadınlara zorla fuhuş yaptırıldığı ihbarını alan Asayiş Şube Ahlak Büro Amirliği ekipleri harekete geçti. Fuhuş yapıldığı belirlenen eve müşteri gibi davranarak giren sivil polisler, evde bulunan 1'i Türk, 4'ü Gürcistan uyruklu toplam 5 kadını gözaltına aldı.

Kendilerini birkaç ay önce fuhuş yaptırmak için kendileri gibi Gürcü olan Marina Jelatze'nin, Gürcistan'dan getirerek boş senet imzalattığını söyleyen 3 kadın, kendilerine boş senede imza attırıldığını söyledi. Emniyet'teki ifadesi tamamlanan Özge D. (28) serbest bırakılırken, Gürcistan uyruklu Ana Gelezonia (20), Tea Tataroslivia (29) ve Pikria Tesekarlia (22) ise Yabancılar Şube Müdürlüğü'ndeki işlemlerinin ardından ülkelerine geri gönderilecek. Genç kadınlara boş senede imza attırdıktan sonra fuhuş yaptırdığı iddia edilen Marina Jelatze ise Emniyet'teki ifadesinin ardından Adliye'ye sevk edilecek.

EŞ KATİLİNİN CEZASI KESİLDİ

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN

[PAGE]

Samsun'da kendisini aldattığı gerekçesiyle 36 yaşındaki eşi Selma Semizoğlu'nu öldüren, 38 yaşındaki sevgilisi Çetin Kayacı'yı da yaralayan 39 yaşındaki Adem Semizoğlu, 19 yıl 4 ay 15 gün hapis cezasına çarptırıldı. Son savunmasında pişman olduğunu dile getiren Semizoğlu, "Böyle olmasını istemezdim. Ancak eşim son 3 yıldır beni aldatıyordu" diye konuştu. Sanık Semizoğlu, kararın ardından da, duruşmaya katılan ve olayda yaralanan Kayacı'nın üzerine yürüyerek, "Çıkınca seni de öldüreceğim" diye bağırdı.

İlkadım İlçesi Zeytinlik Mahallesi'nde geçen yıl Mart ayında meydana gelen olayda, meyve sebze halinde kamyon boşaltarak geçimini sağlayan evli ve 3 çocuk babası Adem Semizoğlu, 15 yıllık eşi Selma Semizoğlu'nun kendisini 3 yıldır bir kargo şirketinde çalışan Çetin Kayacı ile aldattığını öğrenince, her ikisini de tabancayla vurdu. Kayacı ağır yaralanırken, Selma Semizoğlu olaydan bir ay sonra tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Tasarlayarak bir kişiyi öldürmek, bir kişiyi de öldürmeye teşebbüs etmek suçundan Adem Semizoğlu tutuklandı:

Hakkında 2 kez ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istemiyle dava açılan öfkeli koca Samsun 2'nci Ağır Ceza Mahkemesi'nde bugün son kez hakim karşısına çıktı. Savunmasında olaydan dolayı çok pişman olduğunu dile getiren Semizoğlu, "Telefon görüşmelerinden, mesajlardan ilişki yaşadıklarını anladım. Ailesine bu durumu anlattım. Kendisine de bu durumu unutalım, yuvamızı yıkma diye yalvardım. Kabul etti. Bana söz verdi. Ancak, Çetin Kayacı onun peşini bırakmadı. Olay günü sabah iş çıkışı eve gelince meyve kabukları ve kahve fincanlarnı görünce şüphelendim. Eşime sordum. Ters cevap verdi. Kamyoneti sanayiye götürmek için yola çıktım. Giderken Çetin'i gördüm. Kendisiyle eşimi rahat bırakmasını söyledim. Bana küfür etmeye başladı. Ben de o sinirle onu vurdum. Sonra eve gittim. Eşime Çetin'i vurduğumu söyledim. Öfkeyle 'Bundan sonra bak sana neler yapacağım pezevenk' diyerek bağırmaya başladı. O sinirle Selma'ya da iki el ateş ettim. Çok pişmanım böyle olsun istemezdim. Severek evlenmiştik. Ama bu duruma nasıl geldik anlamadım" diye konuştu.

Duruşmaya katılan Çetin Kayacı ise, genç kadınla ilişkisi olmadığını dile getirerek sanıktan şikayetçi olduğunu söyledi.

Mahkeme, sanığa eşini öldürmekten, Kayacı'yı yaralamaktan ve ruhsatsız silah bulundurmak suçlarından toplam 19 yıl 4 ay 15 gün hapis cezası verdi. Kararın ardından jandarmalar eşliğinde duruşma salonundan çıkarılan sanık, Çetin Kayacı'nın üzerine yürüyerek, "Ben içerdeyim diye rahat uyuma. Çıkınca seni de öldüreceğim" diye bağırdı. Semizoğlu, görevli jandarmalar tarafından güçlükle salondan çıkarıldı.

GÖZYAŞLARI KEVSER İÇİN...

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN

[PAGE]

Doktora eğitimi yaptığı ABD'de bisikletine otomobilin çarpması sonucu ölen eski milli hentbolcu Kevser Özveren (27), memleketi Eskişehir'de son yolculuğuna uğurlandı.

Mississippi State Üniversitesi Kinesiyoloji (hareket bilimi) Bölümü'nde doktora yaparken 7 Ekim'de kazaya kurban giden Kevser Özveren için, dün Eskişehir Tabakhane Mobilyacılar Camisi'nde tören düzenlendi.
 

Uzun süre Anadolu Üniversitesi Hentbol Takımı'nda oynayıp 30 kez Bayanlar Hentbol Genç ve A Milli Takım formasını giyen Özveren'in eski takım arkadaşları, cenaze töreninde tabutunun üzerine çiçekler bırakıp gözyaşlarına boğuldu. Kevser Özveren'in 1.5 yıl önce evlendiği ve birlikte ABD'de doktora yaptığı eşi Yavuz Özveren, babası Ömer Ermin ve yakınları cenazede güçlükle ayakta durdu. Özveren, Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Asri Mezarlığı'nda toprağa verildi.

SAUNA REKLAMI VERİP FUHUŞ YAPTIRMIŞ

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN

[PAGE]

Samsun'ds polis, yerel gazetelere reklam veren ve sorumlu müdürlüğünü 39 yaşındaki Mehmet K.'nın yaptığı saunaya baskın düzenledi. İfadeleri alınan 6 kadından 34 yaşındaki D.S. fuhuş yaptıklarını itiraf etti. Kadınlar ifadelerinin ardından polis tarafından, zanlı Mehmet K. ise çıkartıldığı mahkemece serbest bırakıldı.

Olay İlkadım İlçesi 19 Mayıs Mahallesi Osmaniye Caddesi'nde meydana geldi. İddiaya göre polis yerel gazetelere 'Fin Hamamı, Kuru Sauna. Tecrübeli kadromuzla hizmetinizdeyiz' diye reklam veren saunada fuhuş yapıldığı ihbarını aldı. Ardından saunanın etrafında sivil ekipler araştırma yaptı. Saunadan çıkan bir kişinin sivil polislere içeride para karşılığı bir kadınla cinsel ilişkiye girdiğini söyledi. Saunaya baskın düzenleyen polis, sorumlu müdür Mehmet K. ile 6 kadını gözaltına aldı. Şüpheliler fuhuş yapmadıklarını iddia etti. Ancak içeride arama yapan polis masaj salonlarında çok sayıda kullanılmış ve kullanılmaya hazır prezervatif ve peçete ele geçirdi. Bunun üzerine kadınlardan D.K. saunada erkeklerle para karşılığı cinsel ilişkiye girdiklerini itiraf etti. Polis, ifadesi alınan 6 kadını serbest bırakırken Mehmet K. hakkında fuhuş yaptırmak ve fuhuşa yer temin etmek suçundan işlem yaptı.

Polisteki ifadesinin tamamlanmasının ardından bugün adliyeye sevk edilen şüpheli, çıkartıldığı nöbetçi mahkeme tarafından şikayetçi bulunmadığı için Denetimli Serbestlik Yasası gereğince serbest bırakıldı.