BIST 10.219
DOLAR 32,22
EURO 34,74
ALTIN 2.448,99
HABER /  POLİTİKA  /  MHP

O slogan atıldı Bahçeli böyle coştu

Başbakan Erdoğan'ın ülkeyi 80 öncesine taşımakla suçladığı Bahçeli, İzmir'den hodri meydan dedi.

Abone ol

İNTERNETHABER.COM- İzmir mitinginde atılan "Vur de vuralım öl de ölelim" sloganından sonra Bahçeli, hedefindeki Erdoğan'a böyle seslendi:

"BOP eş başkanı bu sese kulak vermelidir. Bu milli çığlığı duymalıdır. Bu milli iradeden korkmalı ve ayağını denk aklını başına almalıdır."

Erdoğan dün partisinin il başkanlarıyla yaptığı toplantıda Bahçeli için "kayışı koptu" demişti. "Bahçeli'nin gençleri sokağa salmasına asla müzade etmeyiz" diyen Erdoğan'ın sözlerini okumak için tıklayın

MHP, İmralı ile yürütülen çözüm sürecine karşı düzenlediği ‘Milli Değerleri Koru ve Yaşat’ mitinglerinin ikincisini bugün İzmir’de yapıldı.

Hükümetin ‘çözüm süreci’ dediğinin ‘ülkenin bölünme ve çözülme süreci’ olduğu görüşünü savunan Bahçeli, ellerinde ay- yıldızlı bayraklarla Gündoğdu Meydanı’nı dolduran coşkulu kalabalığa hitap etti. Kamuoyunda çok konuşulan o slogan bu İzmir'de söylendi. Bahçeli'nin konuşması, "Vur de vuralım öl de ölelim" tezahüratlarıyla kesildi.

BOP EŞ BAŞKANI BU SESE KULAK VERMELİ, AYAĞINI DENK ALMALI

Sloganın ardından söz alan Bahçeli'nin hedefinde Erdoğan, PKK, ve akil insanlar vardı:

""BOP eş başkanı bu sese kulak vermelidir. Bu milli çığlığı duymalıdır. Bu milli iradeden korkmalı ve ayağını denk aklını başına almalıdır.

HAİNLER, YURTSUZLAR, ÇÖZÜM FİTNESİNİ AĞZINA DOLAYANLAR BU SESTEN PAY ÇIKARMALI

İşbirlikçi hainler yersiz ve yurtsuzlar, bu sesten ürkelidir. PKK elçileri yarım aydınlar, terör işpaortacıları, kan baronları silah meraklıları, ölüm tacirleri çözüm ve barış fitnesini ağızlarına dolayan ahlaksızlar bu sesten kendilerine lazım gelen payı çıkarmalıdır.

63 AKLI KARIŞIK BU SESTEN ÜRKMELİmhp.20130420171222.jpg

63 aklı karışık bu sesten ürkmelidir. 63'ler nifak dağıtımından PKK sözcülüğünden acilen vazgeçmelidir. Aziz dava arkadaşlarıma ve milliyetçi vatanseverlere çapulcu diyen ve asıl çapulcularla, asıl alçaklarla asıl kokuşmuşlarla kim varsa kader ortaklığı fikir birliği yapan Başbakan Erdoğan bu sese dikkat etmelidir.

BU SES İMRALI'NIN KABUSUDUR

Bu ses kendisinin himaye ettiği teröstlerin ruhunu teslim ettiğin İmralı canisinin kabusudur. Bayrağını lekelemeye çalıyan şerefsizler, milleti bölmeye çalıan utanmazlar, vatanı ayırmaya yeltenen aşağılık yüzler bu sesle yerin dibine batmalıdır. Ve inşallah da batacaktır"