BIST 9.722
DOLAR 32,57
EURO 34,97
ALTIN 2.426,31
HABER /  POLİTİKA  /  AK PARTİ

O plan devreye giriyor! Davutoğlu artık her cuma...

Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun Güneydoğu illerine yapmayı planladığı ziyaretler başlıyor. Davutoğlu bundan sonra her cuma bir ile gidecek.

Abone ol

Operasyonların ardından uygulamaya konulacak master plan çerçevesinde Başbakan Davutoğlu her cuma bir ile gidecek.

Hükümet, Güneydoğu'daki operasyonlar sonrasında halkın rehabilitasyonu için bir master plan üzerinde çalışıyor. O plan kapsamında Başbakan Davutoğlu da bölgeye gidecek.

İLK DURAK MARDİN YA DA BATMAN OLACAK

İngiltere, Hollanda ve Belçika seyahatlerinden sonra gerçekleşmesi beklenen ziyaretlerde ilk durak Mardin ya da Batman olacak. Başbakan, halkla bir araya gelerek "yalnız değilsiniz" mesajı verecek.

HER CUMA FARKLI BİR İLDE OLACAK

Grup toplantısında “Bu kirli hesapları ülke gündeminden çıkarana kadar bu ihanet şebekesi ile mücadeleye devam edeceğiz” mesajını veren Davutoğlu, her hafta cuma günü farklı bir ilde olacak.

BAŞBAKAN HALKLA BİR ARAYA GELECEK

Anahtar kelimesi rehabilitasyon olan 'master plan'da bölge halkı halkı için yapılacaklar şehirlerin yeniden inşası ile sınırlı değil. Eğitimden sağlığa; güvenlikten ekonomik kalkınmaya kadar tüm ayrıntılar düşünüldü. İnsana öncelik verilecek plana göre milletvekilleri gibi Başbakan da halkla bir araya gelecek.Takvim, İngiltere, Belçika, Hollanda'ya gidecek Başbakan'ın yurtdışı programlarına göre ayarlanacak.