BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  MEDYA

O Hayat Benim son bölüm- 65. bölüm fragmanı

O Hayat Benim son bölüm ekran başına kilitledi. O Hayat Benim 64. bölümde Efsun artık yaptıklarının bedelini ödemeye başladı. Bahar'a sığınan Efsun'un başı belada. O Hayat Benim son bölüm izleyin. O Hayat Benim 65. bölüm fragmanı internethaber'de.

Abone ol

O Hayat Benim son bölüm dün akşam soluksuz bıraktı. Kötülükten beslenen Efsun için artık yaptıklarını ödemenin zamanı. Bahar'ın kendisinin affettiği düşünen Efsun kötü yaklanır. Artık her şey değişti. O Hayat Benim  son bölüm izleyin. O Hayat Benim  65. yerni bölüm fragmanı internethaber'de olacak.

O HAYAT BENİM SON BÖLÜM İZLE

O Hayat Benim son bölümde neler oldu?Efsun, Bahar’ın kendisini affettiğini düşünüp ona sığındığı sırada yakalanır. Efsun artık yaptıklarının bedelini ödeyecektir.

o hayat benim

Ancak ödeyeceği bedel çok ama çok ağır olacaktır. Bahar için ise her şey üst üste gelmeye devam ediyordur. Ateş bir oğlu olduğu gerçeğini istemeyerek de olsa Bahar’dan saklamıştır ama gerçekler önünde sonunda ortaya çıkmaya mahkûmdur. Bahar bu zor gününde kendisine sahip çıkan anne ve babasını sonunda kabul edecek midir?