BIST 9.452
DOLAR 32,59
EURO 34,82
ALTIN 2.498,25
HABER /  MEDYA

O Hayat Benim 85. yeni bölüm fragmanı Bahar'a acı haber

O Hayat Benim 85. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Mehmet Emir ve Hasret öldü mü? Sultan gerçek kızının kim olduğunu öğrenecek mi? O Hayat Benim 85. bölüm fragmanı ve detayları internethaber.com'da.

Abone ol

O Hayat Benim 85. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? O Hayat Benim 85. bölümde Ateş, Bahar'a acı haberi iletiyor. Bahar acısını yaşarken miras kavgası çıkıyor. O Hayat Benim 85. bölüm fragmanı ve detayları haberimizde...

O HAYAT BENİM 85. BÖLÜM FRAGMANI NELER OLACAK?

O Hayat Benim 85. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yayınlandığı zaman internethaber.com'da olacak.

Mehmet Emir ve Hasret’in mutluluk hayalleri, Kenan’ın yerleştirdiği bombayla paramparça olur. Bahar, Atahan Holding’in başında, anne ve babasını gururlandıracak bir yönetici olmaya çalışırken, Ateş ona hayatının en acı haberini getirir.

Efsun da bu kahredici süreçte Bahar’ın yanında durmaya çalışır. Fakat miras başına üşüşen akbabalar, hepsi için bir kâbusa dönüşecektir… Sultan büyük bir ikilemin içindedir. Hanife’nin kendisinden para koparmasına göz yummak istemez. Ama ya gerçeği söylüyorsa, gerçekten kızımın kim olduğunu biliyorsa diye düşünmeden de edemez.

Ganimet olan biteni öğrenince kızılca kıyamet kopar. Hanife oynadığı oyunla kendi kuyusunu kazmaktadır. Ve aralarından biri için yolun sonunun geldiğini hiçbiri kestirememiştir...

O HAYAT BENİM 84. BÖLÜMDE NE OLDU? - SON BÖLÜM ÖZETİ

Arda Atahan için kaçacak yer kalmamıştır artık. Kıbrıs dönüşünde, İsmail elinde kelepçelerle Arda’yı beklemektedir. Salih ve Sultan, kendilerini kurtarma derdine düşerler.

Efsun ise tezgâhladıkları suçun bedelini Arda’nın ödemesine artık razı değildir. Bu durum, Efsun ve Sultan’ı karşı karşıya getirir. Efsun, Arda’yla birlikte kendisini de yakmaya hazır görünürken, Sultan tek bir yol görür önünde...

Efsun’a “Sen benim kızımsın!” demek zorundadır. Kenan’ın tehdidi, Arda’yı ihbar eden Fulya’nın üzerindedir. Kenan, Atahan Holding’i ele geçirme planlarının da peşini bırakmıyordur.

Hasret’le yeni bir geleceğe yelken açmaya kararlı olan Mehmet Emir, Bahar ve Ateş’in yardımıyla düşmanına karşı önlemini alır. Ancak tek yaptığının Kenan’ı daha da tehlikeli bir hale getirmek olduğunun farkında değildir.

Kenan, Mehmet Emir ve Hasret'in tatile çıkmasını fırsat bilerek onlardan kurtulmak için yatlarına bomba yerleştirir.

O HAYAT BENİM 84. BÖLÜM FİNAL SAHNESİ

O HAYAT BENİM 84. BÖLÜM FRAGMANI