BIST 9.080
DOLAR 32,37
EURO 34,95
ALTIN 2.325,16
HABER /  GÜNCEL

Nihal Candan kimdir kardeşi Bahar Candan skandal!

Survivor 2016'da Semih Öztürk'ün belalısı olan Nihal Candan kimdir kardeşi de olay oldu. Bahar Candan İşte Benim Stilim yarışmacısı ve Nihal Candan'ın kardeşi. Instagramda öyle pozlar vermiş ki artı 18'lik deniyor.

Abone ol

Survivor 2016 gönüllüler takımında yer alan Nihal Candan Semih Öztürk'ün belalısı olması kadar İşte Benim Stilim'deki kardeşi Bahar Candan ile de gündemde. Peki kimdir Nihal Candan ve kardeşi Bahar Candan?

Nihal Candan ve Bahar Candan kardeşler Acun Ilıcalı'nın kanalı TV8'deki yarışmaların gediklisi oldular. Nihal Candan Survivor öncesinde de İşte Benim Stilim yarışmasında iki dönem yer almıştı.

Torpili kimden merakı yaratan Nihal Candan en rüküş isim olmasına rağmen İşte Benim Stilim All Star kadrosuna bile dahil edilmişti.

NİHAL CANDAN KARDEŞİ BAHAR CANDAN KİMDİR?

Nihal Candan'ın ardından şimdi kardeşi Bahar Candan İşte Benim Stilim yarışmacısı oldu. 18 yaşında olan Bahar Candan lolita pozları ile skandal yarattı. Instagram hesabında yer alan pozları artı 18'lik olarak yorumlandı.Ağzını yayarak konuşması ve süper mini teşhiri ile Nur Yerlitaş'ın da tepkisini çeken Bahar Candan izleyiciden de zayıf not aldı.

SEMİH ÖZTÜRK'ÜN BELALISI NİHAL CANDAN KİMDİR?

Özel bir üniversitede hukuk fakültesinde okuduğunu söyleyen Nihal Candan 3 yıldır ekranda yarışmalarda yer alıyor. Okula ne zaman vakit bulup gittiği meçhul olan Nihal Candan medya ile tanıştığında 18 yaşındaydı. Şimdi ise 20 yaşında ve Survivor yarışmacısı. 

NİHAL CANDAN NERELİ?

Nihal Candan aslen Mersinli. Beykent Üniversitesi hukuk fakültesi öğrencisi olduğunu söylüyor. Her ay giyinmeye 1000 bin lira ayıran Nihal Candan, maddi durumu iyi olan bir ailenin kızı.

Survivor'a giderken yaptığı çekimde 'Niye aç kalmaktan korkayım ki ben zaten rejim yapıyorum' diyen Nihal Candan adadaki ikinci gününde açlık ve karanlık yüzünden ağlamıştı. Gönüllüler takımında çenesi ile pes ettiren Semih Öztürk'ün belalısı olan Nihal Candan içine giydiği atletle de gündem oldu. Sürekli yandan gözüken askı merak edilirken içindekinin bikinisi olduğu söylendi. Ancak şu ana kadar izleyici Nihal Candan'ı o bikiniyle görebilmiş değil.