BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  MEDYA

O Hayat Benim 84. son bölüm Mehmet Emir ve Hasret öldü mü?

O Hayat Benim 84. son bölümde neler oldu? Mehmet Emir ve Hasret'in bulunduğu yata Kenan'ın koyduğu bomba patladı. Mehmet Emir ve Hasret öldü mü? O Hayat Benim 84. son bölüm özeti ve videoları internethaber.com'da.

Abone ol

O Hayat Benim dizisinin nefes kesen 84. bölümü yayınlandı. O Hayat Benim son bölümünde Arda Atahan cinayetten tutuklandı. Sultan, Efsun'un kendi kızı olmadığını öğrendi. O Hayat Benim 84. son bölümle ilgili tüm detaylar haberimizde...

O HAYAT BENİM 84. BÖLÜMDE NE OLDU? - SON BÖLÜM ÖZETİ

Arda Atahan için kaçacak yer kalmamıştır artık. Kıbrıs dönüşünde, İsmail elinde kelepçelerle Arda’yı beklemektedir. Salih ve Sultan, kendilerini kurtarma derdine düşerler.

Efsun ise tezgâhladıkları suçun bedelini Arda’nın ödemesine artık razı değildir. Bu durum, Efsun ve Sultan’ı karşı karşıya getirir. Efsun, Arda’yla birlikte kendisini de yakmaya hazır görünürken, Sultan tek bir yol görür önünde...

Efsun’a “Sen benim kızımsın!” demek zorundadır. Kenan’ın tehdidi, Arda’yı ihbar eden Fulya’nın üzerindedir. Kenan, Atahan Holding’i ele geçirme planlarının da peşini bırakmıyordur.

Hasret’le yeni bir geleceğe yelken açmaya kararlı olan Mehmet Emir, Bahar ve Ateş’in yardımıyla düşmanına karşı önlemini alır. Ancak tek yaptığının Kenan’ı daha da tehlikeli bir hale getirmek olduğunun farkında değildir.

Kenan, Mehmet Emir ve Hasret'in tatile çıkmasını fırsat bilerek onlardan kurtulmak için yatlarına bomba yerleştirir.

O HAYAT BENİM 84. BÖLÜM FİNAL SAHNESİ

O HAYAT BENİM 84. BÖLÜM FRAGMANI