BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  MEDYA

O Hayat Benim 33. bölüm Ateş ailesinin intikamını alıyor

O Hayat Benim'de heyecan devam ediyor. 33. bölümde Ateş ailesinin intikamını almakta kararlıdır. Edibe Atahan çaresizlik içinde kaçınılmaz sonunu beklemektedir...

Abone ol

O Hayat Benim'de heyecan devam ediyor. 33. bölümde Ateş ailesinin intikamını almakta kararlıdır.  Edibe Atahan çaresizlik içinde kaçınılmaz sonunu beklemektedir...

DİZİDE NELER OLACAK?

Ateş’in yıllardır ailesinin intikamını almak için beklediği hesap günü nihayet gelip çatmıştır. İntikamı hayattan, affetmeyi ise Bahar’dan öğrenmiştir Ateş. Ve Edibe Atahan çaresizlik içinde kaçınılmaz sonunu beklemektedir...

o-hayat-benim-2.jpg

Ailesini kurtarmak için hiç düşünmeden kendini feda eden İlyas ise taşıdığı vicdan azabını sonunda ablası ile paylaşır. Bahar hakkındaki gerçekleri öğrenen Mücella, Nuran ve Efsun’un yalanlarına ortak olmayı kabullenmez.

o-hayat-benim1.jpg

Gerçekler birer birer yüzünü göstermeye başlar… Bahar, İlyas’ın üzüntüsüyle günden güne erimektedir.

_o-hayat-benim-3.jpg

Ona verdiği sözü tutmanın peşinde olan Ateş ise adaletin kazanması için mücadele ederken kendini ölümcül bir tehlikenin ortasında bulacaktır.

DİZİDE NELER OLDU?

Bahar ve Ateş birbirlerine sımsıkı kenetlenmişlerdir. Ama hayat sadece sevdiği adamla değil, annesiyle de yollarını birleştirmektedir Bahar’ın. Nuran ile Efsun’a artık tahammülü kalmayan Bahar, Hasret’in yanına taşınır.

o-hayat-bebi̇m-3.jpg

Hasret her ne kadar Efsun için varını yoğunu ortaya koysa da artık iki kız kardeşin arasındaki derin ayrılık onu şüpheye düşürmektedir. Efsun’un kendi kızı olup olmadığını sorgulamaya başlar! Konağa dönme planları yapan Efsun ise sert bir kayaya çarpar.

o-hayat-benim-31.-blüm-2.jpg

Hülya onun tehditlerine teslim olmayacaktır. Çarklar işlemeye başlar ve Cinayet Büro Amiri İsmail Demirkan, herkesin hayatını altüst edecek bir süreci başlatır.

o-hayat-beni̇m-31.-bölüm.jpg

Efsun, İlyas, Nuran ve Sakine’ye hapishane yolu görünmüştür!

30. BÖLÜMDE NELER OLMUŞTU?

Sadece Ateş’in sözleri değil, Bahar’ın öfkesi de bir tokat olup çarpar Efsun’un suratına! Ve kına gecesinde ortaya çıkan tek gerçek, Efsun’un hamilelik yalanı olmaz!

_o-hayat-benim-30.-bölüm-3.jpg

Öğrendikleri karşısında Bahar’ın artık ne sessiz ne de sakin kalması mümkündür… Mehmet Emir’in tepkisi de son derece sert olur. Hülya uzun zamandır beklediği bu fırsatı kaçırmaz. Atahanların kapıları sadece Nuran’ın değil, Efsun’un da yüzüne kapanır!