BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  MEDYA

Gönül İşleri 10. bölüm Sevda Tibet'le evleniyor mu?

Gönül İşleri 10. bölümde işler karışıyor. Yılmaz Servet'in hamile olduğunu öğreniyor ve barışmak için elinden geleni yapıyor. Peki Sevda Tibet'in evlenme kararına ne diyecek?

Abone ol

Gönül İşleri 10. bölümde işler karışıyor. Yılmaz Servet'in hamile olduğunu öğreniyor ve barışmak için elinden geleni yapıyor. Peki Sevda Tibet2in evlenme kararına ne diyecek?

Yılmaz ve Servet son kez karşı karşıya gelip, birbirlerinden sakladıkları gerçekleri açıklamaya karar verirler. Peki bu gerçekler ortaya çıktıktan sonra sevenler kavuşabilecek mi? Yoksa ortalık daha da mı karışacak?

gönül-i̇şleri̇-1.jpg

Öte tarafta Saadet kendisi için zor ama gerekli bir karar verir, Asrın defterini kapatır, Kemal’le bir gelecek arar kendine. Kemal gerçekten Saadet’in aradığı huzuru bulmasına yardım edebilecek mi? Yoksa her şey Saadet’in “kuş kadar aklı”nın yetmediği başka bir oyun mu?

gönül-i̇şleri̇-2.jpg

Sevda kendisini bir kez daha hayal kırıklığına uğratan Bedir’le köprüleri atar. Ama vermesi gereken büyük bir karar var şimdi.

gönül-i̇şleri̇.jpg

Tibet’in evlenme teklifine evet diyecek mi? Bedir’in Servet tarafından durdurulduğunu öğrenirse verdiği karardan pişman olacak mı?

DİZİDE NELER OLDU?

Servet, Yılmaz’ı Alev’in evine girerken görmenin etkisiyle kocasına karşı sessizliğe bürünür. Yılmaz’ın kendi ağzıyla olanı biteni anlatmasını beklemektedir. Öte yanda Alev, Yılmaz’ın hayatına düşürdüğü bombanın seyrine dalmıştır.

screen-shot-2014-12-07-at-3.14.05-pm.png

Asrın’ın söyledikleri Saadet’i ikna etmeye yetmez. Saadet’i kurtarmak için aslında nasıl bir bedel ödeyeceğini bilmeden hırsızlık planları yapar. Kemal’in yüzdüğü ihtimaller denizi en az Asrın’ınki kadar derin ve karanlıktır.

screen-shot-2014-12-07-at-3.14.30-pm.png

Sevda, Bedir’le tatlı yakınlaşmasının etkisindedir ancak Tibet’in de sahneden inmeye niyeti yoktur. Bedir konuşmaya fırsat bulamaz ama Tibet’in Sevda’ya büyük bir hediyesi vardır. Bu hediye Sevda’nın kalbini kazanmaya yetecek midir? Sevda’yı kaybetme korkusuyla geçmişini anlatmaya hazır olan Bedir’e kim engel olacak?

screen-shot-2014-12-07-at-3.14.20-pm.png

Servet, Saadet ve Sevda; düğün organizasyonu için canla başla çalışmaktadırlar. Düğün evinde kızlarımızın üçü de kendi iç dünyalarına yolculuk edecekleri hikâyelerle karşılaşacaklardır. Her şeyi ters kahramanlarımız, kazasız belasız bu düğünü atlatabilecekler mi? İhtimaller, Servet, Saadet ve Sevda’yı hangi yollara sürükleyecektir?

GÖNÜL İŞLERİ'NDE NELER OLUYOR?

Servet Yılmaz’ın varlığını her yanında hissedişinde biraz daha yumuşar ona karşı. Artık Alev’in gölgesi üzerlerinden kalkmaya başlamış mıdır? Yılmaz karısını geri kazanma yolunda yine mi tökezleyecektir?

gönül-işleri-2.jpg
Sevda Tibet’in evlenme teklifine verdiği cevapla Bedir’i hayal kırıklığına uğratmıştır. Bir tarafta yıllardır tanıdığı, parmağının ucunda çevirdiği Tibet; diğer tarafta geçmişini bilmediği tekinsiz bir yabancı olan Bedir... Sevda’nın gönlü zor bir kararın eşiğindedir. Bedir mi Tibet mi?

gönül-işleri-3.jpg

Saadet Asrın’ı Komiser Kemal’e teslim etmiş olmanın vicdan azabını yaşayamadan, Kemal’in Asrın’ı elinden kaçırdığını öğrenir.

gönül-işleri-4.jpg

Soruşturma başka bir boyuta geçmiştir şimdi. Kemal’in intikam planı açığa çıkacak mıdır, Saadet’in Asrın’la görüştüğü öğrenilecek midir? Asrın’ı kaçıran kimlerdir?

gönüş-işleri-1.jpg

GEÇEN HAFTA GÖNÜL İŞLERİ'NDE NELER OLDU?

gönül-işleri-7.-bölüm-1.jpg

7. BÖLÜMDE GÖNÜL İŞLERİNDE NELER OLACAK?

Yılmaz ve Servet mahkeme salonunda, boşanmanın eşiğinde çırpınırken bütün sevdikleri bu evliliği kurtarmak için seferber olurlar. Ama her şey Servet’in ağzından çıkacak bir cümleye kalmıştır.

gönül-işleri-7.-bölüm-2.jpg

Saadet Asrın’la kaçacak mı?


Öte tarafta Asrın, Saadet’i kendisiyle birlikte kaçmaya ikna etmeye çalışırken; Kemal, Asrın’a olan kiniyle son kez saldıracak, Saadet iki adamın arasında kendisine zor yeten aklıyla büyük bir karar vermek zorunda kalacaktır.

gönül-işleri-7.-bölüm-3.jpg

Sevda okula dönebilecek mi?

Sevda, Lale’yle girdiği savaşı kaybetmek üzeredir. Okula dönmesini sağlayacağını söyleyen Tibet, Sevda’dan kaçmakta, annesinin eteğinin dibinden ayrılmamaktadır. Bedir ise Sevda’nın bir hırs uğruna Tibet’in peşinden gitmesini hazmedememekte, ama elinden bir şey gelmemektedir. 

gönül-işleri-7.-bölüm-4.jpg

Bunca derdin arasında Gönül İşleri ofisine gelen bir müşteri bizimkilerden, sevgilisi için evlenme teklifi hazırlamasını ister. Gönül güzel bir teklif ister, müşteri bahane dercesine sarıldıkları bu iş, bizimkileri hiç beklemedikleri bir sona götürecektir