BIST 10.105
DOLAR 32,38
EURO 34,77
ALTIN 2.410,34
HABER /  MEDYA

O Hayat Benim 30. bölüm Efsun hamile mi?

O Hayat Benim'de bu haftada heyecan dorukta. Efsun hamile mi, kına gecesinde ortaya çıkan gerçek kimleri etkileyecek. O hayat Benim 30. bölüm ile bu akşam

Abone ol

O Hayat Benim'de bu haftada heyecan dorukta. Efsun hamile mi, kına gecesinde ortaya çıkan gerçek kimleri etkileyecek. O hayat Benim 30. bölüm ile bu akşam

Sadece Ateş’in sözleri değil, Bahar’ın öfkesi de bir tokat olup çarpar Efsun’un suratına! Ve kına gecesinde ortaya çıkan tek gerçek, Efsun’un hamilelik yalanı olmaz!

_o-hayat-benim-30.-bölüm-3.jpg

Öğrendikleri karşısında Bahar’ın artık ne sessiz ne de sakin kalması mümkündür… Mehmet Emir’in tepkisi de son derece sert olur. Hülya uzun zamandır beklediği bu fırsatı kaçırmaz. Atahanların kapıları sadece Nuran’ın değil, Efsun’un da yüzüne kapanır!

o-hayat-beni̇m-30.-bölüm-1.jpg

Efsun, Ateş’in her şeyi Seçil sayesinde çözdüğünü öğrenince Gelincik Yokuşunda da kıyamet kopacaktır. Ateş ise Bahar’ın yüreğine yeniden umudu yerleştirmenin gayretindedir ve ona büyük bir sürpriz hazırlar. Çünkü artık birbirlerinden başka kimseleri yoktur! 

_o-hayat-beniom-30.-bölüm-2.jpg

Fox TV'nin sevilen dizisi O Hayat Benim'de bu hafta da işler karışıyor. Efsun son kozunu da oynamıştır! Bahar’a ait olan ne varsa gözünü dikmiştir.

O HAYAT BENİM DEGEÇEN HAFTA NELER OLDU?

Efsun son kozunu da oynamıştır! Bahar’a ait olan ne varsa gözünü dikmiştir. Bir türlü elde edemediği Ateş’i köşeye sıkıştırmak, evliliğe zorlamak için son yalanı da hamileliktir.

o-hayat-benim-27.-bölüm-2.jpg

Ancak Bahar’ı bir kez daha kaybetmeyi kabullenemeyen Ateş, bu işin peşini bırakmaz ve Efsun’un ipliğini pazara çıkarmak için her şeyi göze alır. 

o-hayat-benim-27.-bölüm-3.jpg

Bu kadar acıyı taşımaktan yorgun düşen Bahar ise ellerinin arasından kayıp giden hayatını yeni bir yola sokabilmek uğruna çok önemli bir karar verir...

o-hayat-benim-27.-bölüm.jpg

Mehmet Emir ve Hasret torun haberiyle sarsılmışlardır. Fakat Hasret’i bekleyen asıl sorun, Fulya’nın çaresizlikten beslenen nefretidir... Nuran ise Bahar’ın hayalleri üzerine Efsun’un geleceğini kurmaya çalışmaktadır.

o-hayat-benim-27.-bölüm-4.jpg