BIST 10.046
DOLAR 32,38
EURO 34,56
ALTIN 2.382,34
HABER /  GÜNCEL

O adam ikinci kez hamile

10 yıl önce cinsiyet değiştirerek tamamen erkek görünümüne kavuştu. Hamile kalarak herkesi şaşırttı. Şimdi yine hamile.

Abone ol ABD’de 10 yıl önce cinsiyet değiştirerek tamamen erkek görünümüne kavuşan ve bu yaz sağlıklı bir kız bebek dünyaya getiren Thomas Beatie, yeniden bebek beklediğini bildirdi.

İkinci kez hamile olduğunu ABC TV'sinin ünlü programcılarından Barbara Walters ile yaptığı söyleşide açıklayan 34 yaşındaki Beatie, ikinci bebeğini 12 Haziran'da doğuracağını belirtti.

Thomas Beatie, ilk bebeğini doğurduktan sonra yeniden hamile kalabilmek için erkek hormonları aldığı tedavisine başlamadığını da acıkladı. İlk hamile olduğu öğrenildikten 24 saat sonra sonra bütün dünyada manşet olduğuna çok şaşırdığını ifade eden Thomas Beatie, aynı zamanda ölüm tehditleri de aldığını sözlerine ekledi.

Beatie'nin Barbara Walters ile yaptığı söyleşinin bugün ABC'den yayımlanması bekleniyor.

Kadın üreme organlarını muhafaza eden ancak aynı zamanda erkek görünümüne sahip, göğüslerini aldıran ve steroid tedavisi gören Beatie, ilk bebeğini Oregon eyaletinin Bend kenti hastanesinde doğurmuştu.
Cinsiyet değiştirme ameliyatlarının üreme sistemini etkilemediğini ve penis taktırmadığını ifade eden Beatie, kendisini yadırgayıp eleştirenlere, "Herkesin doğurma hakkı vardır" demişti.

Eski Hawaii güzeli Beatie ile 2003'te evlenen eşi Nancy Beatie, kocasının ismi gizli tutulan bir erkeğin spermiyle döllendiğini açıklamıştı.