BIST 9.080
DOLAR 32,33
EURO 35,12
ALTIN 2.308,97
HABER /  GÜNCEL

Nur Yerlitaş kimdir şehitlerle ilgili ne dedi olay video

Nur Yerlitaş kimdir aslen nereli kaç yaşında? Nur Yerlitaş ne dedi dün instagram hesabından yayınladığı videoda Nur Yerlitaş şehitlere hakaret mi etti? Nur Yerlitaş'ın skandal şehit videosu.

Abone ol

Ünlü modacı Nur Yerlitaş yine gündeme bomba gibi düştü. Nur Yerlitaş instagram hesabından yaptığı canlı yayın videosunda şehitlere ne dedi merak ediliyor. Gelin hep birlikte videoya bakalım.

Ünlülerin modacası olarak bilinen Nur Yerlitaş, dün akşam Neslihan adındaki bir arkadaşının doğum gününe katıldı. Geceden görüntüleri sosyal medya hesabından paylaşan Yerlitaş, şehitlerle alakalı kullandığı skandal sözlerle Türk halkının büyük tepkisini topladı. Bir ara Instagram'dan canlı yayın yapan Nur Yerlitaş, görüntülerde şarkıcı Serkan Kaya'nın eşi Ayşegül Kaya ile konuşuyor. Konuşma sonrasında ünlü modacı, "Ne yapayım Allah Allah şehitler mehitler aman yeter" ifadelerini kullandı.

İŞTE OLAY OLAN O VİDEO

Nur Yerlitaş'tan şehitlerle ilgili skandal sözler!

NUR YERLİTAŞ KİMDİR?

Nur Yerlitaş, 11 Aralık 1960 tarihinde İstanbul Vefa’da doğmuştur. Annesinin adı Saadet Yerlitaş’dır. Benan adında bir kız kardeşi vardır. Dobralığı ile biliniyor. Bu yüzden sözünü sakınmak hiç ona göre değil. Kendisini “dikişçi” ve “kostüm tasarımcısı” olarak tarif ediyor. Bilindik ifadesiyle “modacı” olarak anılmak istemiyor. Bir dikiş atölyesi vardır. 80li yıllarda Paris’ten, Milano’dan valiz içinde getirdiği kıyafetleri satarak modacılığa başlamış. İtalya’nın Milano kentinde de yüksek tavanlı minik bir dairesi var. Mutfağında iki buzdolabı var. Birinde meyveler, içecekler, diğerinde pasta tipi yiyecekler bulunuyor.