BIST 9.525
DOLAR 32,61
EURO 34,68
ALTIN 2.524,69
HABER /  GÜNCEL

Emek Külür kimdir eski eşi Saadettin Saran'ın şok iddiası

Saadettin Saran boşandığı eşi Emek Külür için şoke eden iddialarda bulundu. Peki Emek Külür kimdir Saadettin Saran ile ne zaman boşandı hakkındaki iddialar neler?

Abone ol

İşadamı Sadettin Saran, eski eşi Emek Külür'ün eve dinleme cihazı yerleştirdiğini öne sürüp savcılığa başvurdu. Başarılı bir diş hekimi olan Emek Külür ise dostlarına "Böyle bir haberle gündeme gelmeyi hak etmedim. Keşke evliliğimiz dostça bitseydi" dedi.

Büyük bir aşkla 2012'de nikah masasına oturan ünlü işadamı Sadettin Saran'ın boşandığı eşi Emek Külür bir diş hekimi. Emek Külür yeniden gündeme eski kocasının böcek iddiası ile geldi.

Emek Külür'ün sürpriz bir şekilde biten evliliğinin yankısı sürerken geçtiğimiz gün eski eşlerin cephesinden şok bir iddia geldi. Ağustos'ta tek celsede boşanan ikiliden Saran, bu süreçte evinde böcek adıyla bilinen dinleme cihazı bulduğunu ve bunu eşinin ya da bir arkadaşının yerleştirdiğini beyan ederek savcılığa başvurdu. Sadettin Saran'ın ise yakın çevresine "Emek'in şapka takıp evime böcek yerleştirirken çekilen kamera kayıtları var" dediği iddia edildi.

Sadettin Saran'ın evine 'böcek' mi yerleştirdi? İlk açıklama...Sadettin Saran'ın evine 'böcek' mi yerleştirdi? İlk açıklama...Sadettin Saran'ın evine 'böcek' mi yerleştirdi? İlk açıklama...Sadettin Saran'ın evine 'böcek' mi yerleştirdi? İlk açıklama...HABERİN FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYIN