BIST 10.400
DOLAR 32,23
EURO 34,95
ALTIN 2.412,19
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Numan Kurtulmuş Düzce'ye geliyor

Saadet Partisi Genel Başkanı Prf. Dr. Numan Kurtulmuş 4. Olağan İl Kongresine katılmak üzere Düzce'ye gelecek.

Abone ol

Saadet Partisi İl Başkanı Selahattin Aydın Genel Başkanı Numan Kurtulmuş'un 13 Haziran'da yapılacak İl Kongresine katılacağını açıkladı.

Aydın, kongre programına ilişkin bilgiler vermek üzere bir basın toplantısı düzenledi. Kongrenin 13 Haziran Pazar günü Saat 14.00'te kapalı spor salonunda başlayacağını ifade eden Aydın, kongre öncesi Gölyaka gişelerinde Genel Başkan Numan Kurtulmuş'u karşılayacaklarını ve il merkezine kadar konvoy yapacaklarını belirtti.

Aydın, "13 Haziran Pazar günü saat 14'de spor salonunda kongremiz var. Türkiye'nin bulunduğu ortam itibari ile şu anda gerçekten saadet partisi iktidarına ihtiyaç var. Bu dönemde il kongresini yapıyoruz. Düzceli hemşerilerimizi kongreye davet ediyoruz. Genel Başkanımız Numan Kurtulmuş'ta katılacaktır. İnşallah iyi bir yönetim listesi oluşturmaya çalışıyoruz. Bu gün, yarın adaylar netleşecek. Türkiye'deki sıkıntıları hep mutala ediyoruz. Ekonomik manada, siyasi manada ve ahlaki manada çok ciddi sıkıntılar var. Bu sıkıntıları çözeceğimizi söyledik. Geçmişte ki Refahyol'u hep örnek olarak anlatıyoruz. Yaşanmış bir dönem var.

Yaşanmamış, olmamış şeylerden biz bahsetmiyoruz. Onun devamı olan Saadet Partisine Türkiye'nin ihtiyacı var diyoruz. Çözüm üretecek tek parti. Onun için bu kongrede Düzceli hemşerilerimizi dinleme şansı bulacak. Herkesi davet ediyoruz. Düzce ve Türkiye için hayırlı olur diyoruz" dedi.