BIST 9.732
DOLAR 32,50
EURO 34,78
ALTIN 2.424,36
HABER /  GÜNCEL

Not bırakıp denize atladı!

İzmir Üçkuyular vapur iskelesi yakınlarında banka not bırakan kimliği belirsiz 35 yaşlarındaki erkek, denize atlayıp intihar etti.

Abone ol

Olay, saat 10.30 sıralarında meydana geldi. Sahil kısmındaki yaya yürüyüş alanında koşan vatandaşlar, denizde üzerinde şort ve tişört bulunan bir kişinin yüzü koyun suda yattığını görünce, polise haber verdi. Ekipler, sudaki kişiyi botla Üçkuyular vapur iskelesine çıkardı. Üzerinde bermuda şort ve tişört bulunan, kimlik çıkmayan 35 yaşlarındaki erkeğin öldüğü belirtendi.

AYLİN SENİ ÇOK BEKLEDİM

Polis, yaptığı araştırmada bu kişinin suya atlamadan önce banklara intihar notu bıraktığını tespit etti. Ölen kişiye ait olduğu tahmin edilen, "Yapan kadın Aylin. Aylin seni çok bekledim. Ama gelmedin. Senden çok şey istemedim. Sadece mutluluk. Neden bunu çok gördün bunu bana. Altı senemi boşa feda etmişim, olan 5 yaşındaki oğluma oldu. Beni aldattın, yalan söyledin. Yeni dostlarınla mutluluklar. Belki onlar seni paraya doyurabilirler. Hoşçakal dünya" yazan not bulundu. Notun sonunda da okla denizin gösterildiği dikkat çekti.

Polis, ölen kişinin dün gece kendini denize attığını belirledi. Olayı soruşturan Cumhuriyet Savcısı Ahmet Şinasi Aygün, ölen kişinin yüzünü gösteren fotoğraf çektirdi. Aygün, fotoğraftaki kişiyi tanıyanların emniyete başvurmalarını istedi. Kimliği belirsiz erkeğin kesin ölüm sebebinin belirlenmesi için cesedi otopsi için Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.