BIST 10.277
DOLAR 32,25
EURO 34,78
ALTIN 2.398,66
HABER /  SPOR

Nobre Fenerin kapısı çaldı

Beşiktaş'ta sıkıntılı günler geçiren Nobre, eski takımının kapısını çaldı.

Abone ol

Fenerbahçe'de futbol kariyerinin en parlak dönemini geçiren ve geçtiğimiz sezon başı Beşiktaş ile anlaşan Mert Nobre'nin, transferin son günlerine doğru sarı - lacivertli yöneticilere haber göndererek, geri dönebileceğini bildirdiği ortaya çıktı.

Türk vatandaşı olduğu için Fenerbahçe'deki yabancı oyuncu kontenjanına bir zarar vermeyeceğini ve takımın forvet sıkıntısına çözüm olabileceğini kaydeden, tecrübeli golcünün, yakın arkadaşı Alex'i devreye soktuğu ancak Başkan Aziz Yıldırım'dan veto yediği öğrenildi.

Alex'ten yardım istedi

Beşiktaş'a gittiği için kulüpte büyük tepki toplayan Nobre'nin, siyah - beyazlı takımın hocası Ertuğrul Sağlam ile yaşadığı sorunlardan bunaldığı ve eski başarılı günlerine dönmek için çareyi Fenerbahçe'de aradığı bildirildi.
Alex'in, Nobre'nin düşüncelerini önce Teknik Direktör Zico'ya aktardığı, ardından yönetime ilettiği belirtildi. Fenerbahçe Kulübü ise bu oyuncunun hem bonservis ücretinin olması, hem de bu transferin etik sayılmayacağı sebebiyle bu defteri açmadan kapadığı ifade edildi.

Yusuf Kobal/Milliyet