BIST 10.046
DOLAR 32,45
EURO 34,62
ALTIN 2.384,16
HABER /  GÜNCEL

Nöbette kavga kanlı bitti!

Bir sitede özel güvenlik görevlisi olarak çalışan iki kişi arasında çıkan tartışma kavgaya dönüştü

Abone ol

Ataşehir'deki bir sitede özel güvenlik görevlisi olarak çalışan Muhammet Çolak ile Abdurrahman Yağcı arasında çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Kavga sırasında kalbinden bıçaklanan Muhammet Çolak, hayatını kaybetti. 

Olay, Atatürk Mahallesi 2'inci Cadde, 59 Ada'daki Manolya 4 Sitesi'nin bahçesinde saat 20.30 sıralarında meydana geldi. İddialara göre, aynı sitede güvenlik görevlisi olarak çalışan ve 2 gün önce aralarında şakalaşan Abdurrahman Yağcı (25) ve Muhammet Çolak (35) nöbette bu kez tartışmaya başladı.

Kavgaya dönüşen tartışmada Abdurrahman Yağcı, Muhammet Çolak'ı bıçakladı. Kalbine isabet eden iki bıçak darbesiyle yaralanan Muhammet Çolak kanlar içinde yere yığıldı. Tartışmanın sesini duyarak evlerinin penceresine çıkan vatandaşlar, polise haber verdi. İhbar üzerine kısa sürede olay yerine gelen polis ekipleri, Abdurrahman Yağcı'yı olay yerinde gözaltına alarak polis merkezine götürdü.

Muhammet Çolak'ın cesedi ise savcının incelemesi ve delil toplama çalışmalarının ardından ambulansla Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı. Abdurrahman Yağcı'nın, Muhammet Çolak'ı kendisine sopayla saldırdığı ve küfür ettiği için bıçakladığını söylediği belirtildi.