BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  SPOR

Nöbetçi hoca Neeskens sakinleşti

Galatasaray Antrenörü Johan Neeskens, "Gol atan takımın kazanacağı bir maç oldu. Golü atan taraf Bursaspor oldu ve kazandı" dedi.

Abone ol

Neeskens, maçın ardından düzenlediği basın toplantısında, maçın oldukça yüksek tempoda geçtiğini, yüksek tempoya karşın iki takımın da pozisyon üretmekte zorlandıklarını söyledi.

Oyuncularının mücadelesinden memnun olduğunu dile getiren Neeskens, "Oyuncularımın mücadelesinden, tempodan memnunum, ancak pozisyon üretemedik. Bunda Bursasporlu oyuncuların özellikle savunmada iyi organize olmaları da etkili oldu. O nedenle Bursaspor'u kutluyorum" diye konuştu.

Neeskens, bir gazetecinin, "Galatasaray sezona çok iyi başladı ve maç başı 3 gol ortalamasıyla oynuyordu. Ancak son haftalarda gol sorunu yaşıyor. Bunun nedeni nedir?" sorusuna, "Her maç 3 gol atmanız mümkün değil. Lig başında şans da bizimleydi, ancak son haftalarda şansımız fazla yok. Örneğin geçen hafta 1-1 berabere kaldığımız Manisaspor maçında çok pozisyon kaçırdık" yanıtını verdi.

Neeskens, bir gazetecinin, 65. dakikaya dek oyuncu değişikliği yapmadığını hatırlatarak, "Size göre 65. dakikaya kadar Galatasaraylı futbolcular iyi mi mücadele etti?" sorusu üzerine, "Evet, ben golü yiyene kadarki mücadelemizden memnunum. Golü yedikten sonra birtakım taktik değişiklikler için oyuncu değişikliği yaptık, ancak bu da tutmadı" dedi.

Gazetecilerin, teknik direktör Frank Rijkaard'ın eşinin sağlık durumunu sormaları üzerine Neeskens, "Bugün öğleye doğru kendisiyle görüştüm. Eşinin ve bebeğinin durumu iyiymiş" diye konuştu.