BIST 10.219
DOLAR 32,21
EURO 34,86
ALTIN 2.444,47
HABER /  MEDYA

No:309 61.bölüm fragmanı Lale ve babası ilk kez karşı karşıya

Fox Tv'nin ilgiyle izlenen dizisi No: 309 61.yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Lale ve Onur'un aşkının anlatıldığı no:309 bu akşam yeni bölümüyle ekrana gelecek. Peki No:309 61.bölüm neler yaşanacak?

Abone ol

Başrollerini Demet Özdemir ile Furkan Palalı'nın paylaştığı ilgiyle izlenen dizinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı. No:309 61.bölüm fragmanı neler var? Bu akşam izleyenleri neler bekliyor? No:309 61.bölüm fragmanı ile ilgili tüm detaylar internethaber'de.

Yıldırım’ın karşı eve taşınması, başta Songül olmak üzere herkesi şoka sokar. Bu durumu kabullenemeyen Songül, Yıldırım’ı göndermek için plan program yapmaya başlar. Ama Yıldırım’ın pes etmeye niyeti yoktur. Bu arada Onur’un kendisinden bir şeyler sakladığını anlayan Lale bir araştırma içine girer. Acaba gerçeği öğrenebilecek midir?

İŞTE NO:309 61.YENİ BÖLÜM FRAGMANI

SON BÖLÜM NELER YAŞANMIŞTI?

Yıldırım’ın gelişi herkes için büyük bir sürpriz olur. Yıllar sonra babalarını karşılarında gören Lale, Nilüfer ve Nergis nasıl tepki vereceklerini dahi bilemezler. Songül ise Yıldırım’a öfke doludur. Songül’ün hışmına uğrayan Yıldırım için geçen yılları telafi etmek çok zor olacaktır. Onur ise hayatının şokuyla sarsılır. Özge kızıyla geri dönmüş ve Onur’a her şeyi anlatmıştır. Onur, bir kızı olduğunu Lale’ye anlatmanın yolunu bulmaya çalışır.