BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  DÜNYA

’’Niyetim Bursaspor’u...’’

Bursaspor’un başkan adaylarından Mesut Mestan, Bursaspor’u sevenlerin adamı olmak istediği söyledi. <br/>Yeşil-beyazlı kulüpte 17 Haziran ta...

Abone ol

Bursaspor’un başkan adaylarından Mesut Mestan, Bursaspor’u sevenlerin adamı olmak istediği söyledi.
Yeşil-beyazlı kulüpte 17 Haziran tarihinde yapılacak olan Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı öncesi başkan adaylarından Mesut Mestan, seçim çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda taraftar derneklerine ziyaretlerini sürdüren Mestan, Üniversiteli Bursasporlular Derneği (ÜNİTİMSAH) üyeleri ile bir araya geldi.

“BURSASPOR’U SEVEN HERKESTEN DESTEK ALMAK LAZIM”
Pirinç Han’da bulunan dernekte yapılan toplantıda başkan adayı Mestan, üyelerin sorularını yanıtladı. Bursaspor’u seven herkesten fikir almaları gerektiğine dikkat çeken Mestan, “Genç beyinleri kullanmak lazım. Sadece ÜNİTİMSAH değil, Bursaspor’u seven herkesten fikir almak lazım” diye konuştu.

”BİZ SİZİN HİZMETİNİZDEYİZ”
Bugüne kadar kimseden siyasi bir destek almadığına dikkat çeken Mestan, “Ben kimsenin adamı değilim. Benim niyetim 12’inci adamın ve Bursaspor’u sevenlerin adamı olmak. Biz Bursaspor’a başkanlık yapmaya gelmek istemiyoruz. Patron sizsiniz. Biz sizin personeli ve memuruyuz” dedi.

”HEP BİRLİKTE EŞİK ATLAYALIM”
Yönetim kurulunda bulunan isimler hakkında da bilgi veren Mestan, “Hepsi pırıl pırıl insanlar. Hiç şaibeye bulaşmamış, eskiden yöneticilik yapmamış Bursa’nın öngördüğü işadamları. Biz bu eşikten atlamak istiyoruz. Bu eşikte de sizde destek olun, hep birlikte eşik atlayalım” şeklinde konuştu.
Mestan ayrıca, kurumsallaşma ve şeffaflığı yapamadıkları takdirde görevi bırakacaklarını sözlerine ekledi.
(İHA)