BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  DÜNYA

Günün önemli gelişmeleri (1)

Günün önemli gelişmelerini sizin için derledik.<br/><br/>Gezi olaylarında 4 tutuklama<br/>İstanbul - Gezi Parkı eylemleri kapsamında Sosyali...

Abone ol

Günün önemli gelişmelerini sizin için derledik.

Gezi olaylarında 4 tutuklama
İstanbul - Gezi Parkı eylemleri kapsamında Sosyalist Demokrasi Partisi (SDP) binasına düzenlenen operasyonda gözaltına alınan şüphelilerden 4’ü tutuklandı. Tutuklananlar arasında polise molotofkokteyli ve havai fişek atarken görüntülenen Ulaş Bayraktaroğlu da yer aldı.

Kemal Gürüz bileklerini kesti
Ankara - 28 Şubat davasının tek sivil sanığı eski YÖK Başkanı Kemal Gürüz, Sincan Cezaevi’nde intihara teşebbüs etti. Bileklerini kesen Gürüz’ün hastaneye kaldırıldığı ve sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Ve Kadlec İstanbul’da
İstanbul - Fenerbahçe’nin anlaşmaya vardığı Çek oyuncu Kadlec (kadlek), İstanbul’a geldi. Kadlec, sağlık kontrollerinden geçtikten sonra kendisini sarı lacivert renklere bağlayan imzayı atacak.

Başbakan’a Makedonya’dan destek
Gostivar - Balkan Türkleri, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’a destek vermek için Makedonya’nın batısındaki Gostivar şehrinde düzenlenen mitinginde bir araya geldi.

28 Şubat davasında 37 tahliye
Ankara - 28 Şubat davasında 75 tutuklu sanıktan, aralarında Erdal Ceylanoğlu ve Engin Alan’ın da olduğu 37’si hakkında tahliye karar verildi.

Reyhanlı saldırılarına 4 tutuklama
Adana - Hatay’ın Reyhanlı ilçesinde 52 kişinin hayatını kaybettiği bombalı saldırıların bir numaralı zanlısı Nasır Eskiocak ile beraberindeki 3 kişi, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

(İHA)