BIST 10.209
DOLAR 32,36
EURO 34,78
ALTIN 2.397,17
HABER /  GÜNCEL  /  OTOMOBİL

Nissan'dan 7 kişilik araç yolda

Nissan Qashqai, yakaladığı satış başarısını, 7 kişilik Qashqai+2 modeliyle pekiştirmeye hazırlanıyor.

Abone ol

Nissan Qashqai, yakaladığı satış başarısını, 7 kişilik Qashqai+2 modeliyle pekiştirmeye hazırlanıyor.

Geçtiğimiz aylarda yenilenen Qashqai’ nin ardından oluşan yoğun talebe farklı seçeneklerle cevap vermeye hazırlanan Nissan, X-Trail’ in platform alt yapısı kullanılarak geliştirilen Qashqai+2 ile Qashqai’ nin asi çizgisinden ödün vermeden SUV segmentindeki yerini sağlamlaştırmayı hedefliyor.

Qashqai+2, yerden yüksek yapılı Qashqai’ nin sert ve karakteristik tasarım çizgisini ön kısımda aynen korurken, Crossover ruhunu artıran yan ve arka camlardaki tasarım farklılıklarıyla aracın görünümünü daha da güçlü kılıyor. Tavan rayları ve 18 inçlik jantlar da bu asi görünümü tamamlıyor.

Qashqai+2’ nin Qashqai’ den 21 cm daha uzun olması etkisini aracın iç hacminde de gösteriyor. Daha geniş arka diz mesafesi, 7 kişilik oturma alanı sunan 3. sıra arka koltuklar ve büyük bagaj hacmi aracın en belirgin özellikleri arasında yer alıyor. Bagaj zeminine gizlenen bu koltuklar, kapalı pozisyondayken zeminin iç kısmında kalacak şekilde tasarlanmış olduğu için bagaj alanında düz bir yükleme olanağı sunuyor. Üçüncü sıra koltuklar açıkken 130lt., kapalıyken 450lt. ve arka koltukların tamamen yatırılmasıyla da 1520lt. gibi üstün bir yükleme alanı sunan Qashqai+2, aracından daha fazla faydalanmak isteyenlerin tercihi olacak.

Qashqai+2, uzun yapılı şasisiyle iç kabinde ferah bir oturma alanı sunarken, sürüş konforunda da standart sunulan ESP sistemi sayesinde mükemmel bir yol tutuş performansı sergiliyor. 2.0lt. dizel otomatik vitesli versiyonunda standart sunulan ALL MODE 4x4 çekiş sistemi zorlu yol koşullarında üstün bir hakimiyet sağlıyor.

Qashqai+2, 1.6lt benzinli, 1.5lt dizel düz vites ve 2.0lt dizel 4x4 otomatik vites seçenekleriyle satışa sunuluyor. Panaromik cam tavan, hız sabitleme sistemi, Nissan Connect, renkli geri görüntü kamerası, Bluetooth, çift taraflı otomatik klima, deri döşeme ve xenon farlar gibi özelliklerin sunulduğu araçta 3 farklı donanım seçeneği bulunuyor.