BIST 9.468
DOLAR 32,60
EURO 34,79
ALTIN 2.495,67
HABER /  GÜNCEL  /  OTOMOBİL

Nissan Pulsar'ın Türkiye fiyatı ne kadar olacak?

Nissan'ın yeni kompakt hatchback temsilcisi Pulsar'ın İngiitere fiyatı belli olmasından sonra Türkiye fiyatı için de ilk ipuçları çıkmış oldu.

Abone ol

Nissan'ın çiçeği burnunda Modeli Pulsar'ın Türkiye fiyatına dair rakamlar netleşmeye başladı.

FİYAT


Japon markanın İspanya-Barselona'da üretilen ve kompakt hatchback sınıfında markanın bayrağını dalgalandıracak Pulsar'ın İngiltere fiyatı açıklandı. Pulsar, giriş donanım seviyesinde 115 HP'lik 1.2 litre DIG-T motor ve manuel şanzıman kombinasyonuyla 15.995 pound fiyat etiketine sahip. Eğer yeni Qashqai'nin İngiltere'de 17.995 pound fiyatla satıldığını göz önünde bulundurursak, 67.990 TL Türkiye fiyatına sahip Qashqai'nin kardeşinin de Türkiye'de 60 bin TL civarlarında olması tahmin ediliyor.

TASARIM

Opel Astra, Volkswagen Golf ve Ford Focus gibi rakiplerin karşısına çıkacak Pulsar'da Xtronic otomatik şanzımana da sahip. Tasarımında, Qashqai, Note, X-Trail gibi yeni nesil Nissan modellerinden izler taşıyan Pulsar özellikle ön tasarımıyla şık gözüküyor. Oldukça kaslı gözüken ve arkaya doğru hatlarını belirginleştiren Pulsar, kaslı kaputuyla tasarım detaylarına ilgi duyanları kendine çekecek gibi. LED farlar tasarım kadar enerji tasarrufu konusunda da yüzde 50'lik payla dikkat çekiyor.

GÜVENLİK

Güvenlik konusunda, Nissan Güvenlik Kalkanı, acil fren desteği, hareketli nesne sensörü, şerit takip asistanı ve kör nokta uyarıcılarıyla geniş bir donanım sunacak olan Pulsar, güvenlik ekipmanlarıyla da rakipleriyle baş edecek gibi.