BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  GÜNCEL  /  OTOMOBİL

Nissan Micrada kampanya

“Nissan Micra’da güvenli sürüş için Parrot Bluetooth® araç kiti standart” kampanyası devam ediyor.

Abone ol

Yoğun ilgi gören “Nissan Micra’da güvenli sürüş için
Parrot Bluetooth® araç kiti standart” kampanyası
Mart ayında da devam ediyor.

Nissan Micra satın alanlar, standart donanım olarak sunulan
Parrot Bluetooth® araç kiti sayesinde cep telefonu ile konuşurken güvenli sürüşün keyfini yaşıyor.

Parrot Bluetooth® araç kitlerini Türkiye pazarına sunan Mobicom’un Şubat ayında Nissan Otomotiv A.Ş. ile gerçekleştirdiği işbirliği, yoğun ilgi üzerine Mart ayında da devam ediyor. Mart ayı boyunca satılan Nissan Micra’larda Parrot CK3000 Evolution Bluetooth® araç kiti standart donanım olarak sunuluyor. Parrot Bluetooth® araç kiti ile keyifli bir sürüş için her şeyin en ince ayrıntısına kadar düşünüldüğü Nissan Micra’larda yolculuklar daha güvenli oluyor.

Araba kullanırken rahat konuşma kolaylığı ve güvenli sürüş sağlayan Parrot CK3000 Evolution Bluetooth araç kiti, trafikte hem güvenle telefonda konuşup hem de ceza yemek istemeyen sürücülerin tercihi oluyor. Bluetooth® donanımlı tüm cep telefonlarına uyumlu olan Parrot CK 3000 Evolution, cep telefonu cepte ya da çantadayken bile hiç dokunmadan rahatça telefon ile konuşabilme olanağı sunuyor. Kampanya kapsamında Parrot CK 3000 Evolution, Nissan Micra’ya monte edilerek aracın müzik sistemine entegre oluyor. Parrot uyumluluk garantisi sayesinde telefon değiştiğinde araç kitini de değiştirmek gerekmiyor. Markası ne olursa olsun yeni telefonda da Bluetooth® özelliği olması yeterli.

Parrot’a “Best in Show” ve Innovation ödülleri
Kendi geliştirdiği rakipsiz ses tanıma ve sayısal sinyal işleme (DSP) teknolojisiyle Parrot, bugün dünyada en çok tercih edilen Bluetooth® araç kiti. 40’ın üzerinde ülkede satılan Parrot, birçok otomobil ve teknoloji dergisi tarafından yapılan testlerde en yüksek puanları almaya devam ederek kategorisinde liderliğini sürdürüyor.

Parrot’u rakipsiz kılan en önemli özellikleri
• Tüm Bluetooth® telefonlarla uyumlu
• Ses tanıma ve sesle arama özelliği
• Eko giderici ve gürültü azaltıcı teknolojisi sayesinde üstün ses kalitesi
• Geniş ürün yelpazesi: Her bütçe ve her ihtiyaca uygun bir Parrot Bluetooth

Parrot hakkında detaylı bilgi için : www.parrot.com.tr


Bluetooth® teknolojisi, kısa mesafeli radyo bağlantısı ile ses ve veri transferi yapılabilmesini sağlar. Bu sayede çok çeşitli elektronik araç kablosuz olarak birbirlerine bağlanır.