BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

Nişantaşındaki cinayeti kablo çözecek

Nişantaşı'nda cinayete kurban giden Esra Karsel'in öldürüldüğü gün 50 kişiyle konuştuğu ortaya çıktı. polisin kafası karıştı

Abone ol

Nişantaşı'nda arkadaşına ait otomobilinin içinde telle boğularak öldürülmüş halde bulunan Esra Karsel'in (39) telefon kayıtları incelemeye alındı. Polis Karel'in öldürüldüğü gün 50 kişi ile konuştuğunu belirleyince geniş bir sosyal çevreye sahip olduğunu söyledi.

Esra Karsel'in dün saat 04.00 ile 07.00 arasında öldürüldüğü tahmin ediliyor. Esra Karsel öldürüldüğü gece bir açılışa katıldı. Esra Karsel'in çok sayıda arkadaşı olduğunu söyleyen polis arkadaş listesini de incelemeye aldı. Polise göre Karsel eğlence mekanlarına gitmeyi de çok seviyordu.

CİNAYETİN İPUCU KARSEL'İ BOĞAN KABLO

Esra Karsel’in herhangi bir eşyasının çalınmadığı tespit edildi. Bu arada bulunduğunda hala boynunda olan üzeri plastik bir kılıfla kaplı tel incelemeye alındı. Polis yetkilileri normalde bir araçta bulunmayacak ya da bir insanın yanında taşımayacağı kablonun cinayetin önemli bir ipucu olduğunu söyledi. Bu da cinayetin planlı bir şekilde işlendiğini gösteriyor.