BIST 9.645
DOLAR 32,55
EURO 34,89
ALTIN 2.437,12
HABER /  GÜNCEL

Nisan'da Antalya yolu ulaşıma kapandı!

Böyle bir şey ne duyuldu, ne görüldü. Nisan ayında Konya-Antalya Karayolu kar nedeniyle ulaşıma kapandı.

Abone ol

Nisan ayı, adeta Ocak ayı gibi davranarak bütün ülkeyi şaşırtmaya devam ediyor. Şimdi de Antalya - Konya Karayolu'nun kar nedeniyle ulaşıma kapandı. İşte Nisan ayında hava durumu ve son hava tahminleri

Nisan ayında baharın gelmesini beklerken bir anda düşen hava sıcaklıkları Türkiye genelinde şaşkınlık yarattı. İstanbul'da dün ve bugün dolu yağdı, Ankara son 24 saattir karla karışık yağmurun etkisiyle beyaza büründü. Ajansların geçtiği en şaşırtıcı haber ise, Antalya'dan geldi. Antalya- Konya karayolu, Alacabel Mevkii'nde etkili olan kar yağışı ve tipi nedeniyle ulaşıma kapandı.

Türkiye genelinde baharın ilk günlerinde kış etkisini gösterdi. 23 Nisan tatilini hafta sonu ile birleştirmek isteyenler hayal kırıklığına uğradı.

ANTALYA- KONYA YOLU KAPANDI

İstanbul ve Ankara'nın Nisan ayında beyaza bürünmesi kadar şaşırtıcı olan bir haber de Antalya'dan geldi. Antalya- Konya Karayolu, Alacabel Mevkii'nde etkili olan kar yağışı ve tipi nedeniyle ulaşıma kapandı.

YAĞIŞ GEÇİŞLERİ GÖRÜLECEK

Yapılan son değerlendirmelere göre, ülkemizin kuzey, iç ve doğu bölgelerinde aralıklı yağış geçişlerinin görüleceği tahmin ediliyor. Yağışların; yağmur ve sağanak, sabah saatlerinde Marmara'nın güneydoğusu, İç Ege, İç Anadolu, Karadeniz'in iç kesimleri, Doğu Anadolu'nun kuzeyi ile Isparta ve Burdur çevrelerinde karla karışık yağmur ve yer yer kar şeklinde olacağı tahmin ediliyor. Akşam saatlerine kadar Doğu Anadolu'nun güneydoğusu ile Güneydoğu Anadolu'nun doğusunda toz taşınımı görüleceği tahmin ediliyor.