BIST 9.645
DOLAR 32,55
EURO 34,91
ALTIN 2.428,65
HABER /  GÜNCEL

Nisan 2019 İkizler burcu Ortaklaşa işlerinizde güzel sonuçlar elde edeceğiniz bir sene olacak

15 gün boyunca önemli adımlarınızı başlatabilirsiniz. Astrolog Hande Kazanova aylık burç yorumlarını inceledi. İkizler burcu Nisan ayında hangi etkiler altında olacak?

Abone ol

Sizin için sosyal çevre alanlarınızın aktif olacağı bir ay başlıyor sevgili İkizler ve yükselen İkizler. Kariyer ile ilgili koşturmalarınızın bu ay başında da devam ettiğini söyleyebiliriz.

Ay ortası itibariyle organizasyonlar, davet ve etkinlikler, dış ortamlar ve yeni çevreler önem kazanacak ve hareketleneceksiniz. Geleceğe yönelik önemli işleriniz varsa dostlarınızdan göreceğiniz destekler sayesinde bunları harekete geçirebilirsiniz.

5 Nisan’daki Yeniay ile beraber geleceğinizi ilgilendiren önemli işleriniz varsa önünüzdeki 15 gün boyunca önemli adımlarınızı başlatabilirsiniz. Yeniay’dan üç gün sonra yani ay Hilal olduğu zaman harekete geçmek çok daha doğru olacaktır.

Ortaklaşa işlerinizde güzel sonuçlar elde edeceğiniz bir sene olacak. 10 Nisan itibariyle Jüpiter gerilemesiyle ilişkilerinizi gözden geçireceğiniz bir dönem olduğunu gösteriyor. 17 Nisan itibariyle arkadaşlarınızla daha yakın irtibata geçiyorsunuz.

Etkinlik ve davetler artacak. 19 Nisan’da Terazi Burcu’nda bir Dolunay gerçekleşiyor. Aşk hayatınız ya da çocuğunuzla ilgili konularda çok önemli ve nihai kararlar alacaksınız sevgili İkizler. Bu kararlar son noktaya gelmiş kararlar olacak.

20 Nisan’dan sonra yeni insanlarla tanışacağınız bir döngü olacak. Elinizi ve ayağınızı diğer insanlardan çekmek isteyeceksiniz. 24 ve 30 Nisan’da Pluto ve Satürn gezegenlerinde gerileme yaşanacak. Bu gezegenler para alanlarında gerileyecek. Güzel bir ay diliyorum.