BIST 9.717
DOLAR 32,48
EURO 34,98
ALTIN 2.430,89
HABER /  SEÇİM  /  YEREL SEÇİMLER 2019

Ekrem İmamoğlu'nun twitter hesabındaki değişiklik bomba! Bakın ne yazdı

YSK Başkanı Sadi Güven'in 'İstanbul'da Ekrem İmamoğlu önde' açıklamasından sonra İstanbul'un yeni patronu olmasına kesin gözüyle bakılan Ekrem İmamoğlu, resmi Twitter hesabındaki profilinde değişikliğe gitti.

Abone ol

YSK Başkanı Sadi Güven'in 'İstanbul'da Ekrem İmamoğlu önde' sözünün ardından başkanlığını ilan eden Ekrem İmamoğlu, ''16 milyon hemşerime aynı sıcaklıkta aynı ilgi ile yaklaşayacağıma söz veriyorum. Benim verdiğim sayıları YSK Başkanı da teyit etmiş durumdadır.'' ifadelerini kullanmıştı.

İstanbul'un yeni patronu olmasına kesin gözüyle bakılan Ekrem İmamoğlu, resmi Twitter hesabındaki profilinde değişikliğe gitti.

Twitter biyografisini güncelledi
İmamoğlu, Twitter biyografisini "İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı- Mayor of Istanbul Metropolitan Municipality" olarak güncelleyerek bir kez daha dikkatleri üzerine çekti.

ekrem imamoğlu twitter''Yüksek Seçim Kurulu Başkanı da seçimi kazandığımızı teyid etti''

İmamoğlu, Twitter hesabından yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi; ''Yüksek Seçim Kurulu Başkanı da seçimi kazandığımızı teyid etti. Hep birlikte kazandık, emeği geçen herkese ve gönlü bizimle atan 16 milyon İstanbulluya teşekkürler. #BirlikteKazandık''

BU FOTO GALERİYE BAKIN
Belediye başkanları hangi partiden il il YSK yerel seçim sonuçları 2019
Foto Galeri Belediye başkanları hangi partiden il il YSK yerel seçim sonuçları 2019 Galeriye Gözat