BIST 9.717
DOLAR 32,56
EURO 35,00
ALTIN 2.447,47
HABER /  GÜNCEL

Nilay Toprak kimdir kaç yaşında kedi olayı neydi fena patladı!

Sosyal medya fenomenlerinden biri olan Nilay Toprak'ın başı kedi olayı ile dertte. Kedisinin çiftleşmesi için dışardan dişi kedi bulup eve getirdiği söylenen Nilay Toprak aslen Siirt Kurtalanlı ve 33 yaşında. Şarkıcı Deniz Toprak'ın kardeşi olan Nilay Toprak'ın 5 kardeşi daha var. İşte Nilay Toprak hakkında merak edilenler...

Abone ol

Son günlerin olaylı sosyal medya fenomeni Nilay Toprak kimdir, aslen nereli ve kaç yaşında soruları günün konusu oldu. Kesinin çiftleşmesi için dışarıdan dişi kedi bulup getiren Nilay Toprak hayvanseverlerin tepkisini aldı. Daha sonra kedisinin kısır olduğunu açıklayan Nilay Toprak iddiaları yalanladı. Peki kimdir Nilay Toprak, kaç yaşında...

Videoda, mutfağının penceresine gelen bir kediyi mama ile kandırarak evine aldığını ve kendi kedisi ile çiftleşmeye zorladığını anlatan Toprak'a, tepki yağdı.

"NEYİN NAZI BU"

Nilay Toprak paylaştığı videoda "Mutfağımdaki camı açmamla kedi geldi. Bizim Yoldaş da miyavlamaya başladı. Ben de gittim yaş mama aldım. Yaş mamayı kediye doğru götürüp onu yavaş yavaş içeri aldım sonra camı kapattım. Evet birazcık vidan azabı çekiyorum. Dünden beri o perdenin arkasından çıkmadı. Zaten sokakta pek çok kediyle çiftleşiyorsun neyin nazı bu. Araştırdım bir kaç gün böyle tıslayacaklar ama eninde sonunda birlikte olacaklar. 3 gün-4 gün tutacağım onu." ifadelerini kullandı.

"KEDİM KISIR"

Nilay Toprak, aldığı tepkiler üzerine kedisinin kısır olduğunu dile getirdi. Kısır kedisini neden çiftleştirmeye çalıştığı ise merak konusu.

NİLAY TOPRAK KİMDİR: Nilay Toprak, 1986 Siirt doğumludur. Özellikle Vine videoları ile tanınmış, kısa sürede ciddi bir takipçi sayısına ulaşmıştır.

Bir yıl kadar Kanal 7 ekranlarında muhabirlik yapmış, ayrıca Sessiz Çığlıklar isimli Tiyatro oyununda yer almıştır. 3 sene kadar Deniz Toprak’ın back vokalliğinide yapan Nilay Toprak 6 sene karate, 4 sene tekvando 2 sene aerobik eğitmenliği ve 2 yıl kadarda grafiker olarak çalışmıştır.

Propaganda 2 isimli sinema filmindede rol alan Nilay Toprak 2017 yılında ise Mehmet Ali Erbil’in sunmuş olduğu Çarkıfelek yarışma programında ev halkı ile stüdyoyu buluşturan spiker olarak görev almıştır.

Burcu, boyu, kilosu tablomuzda yer alsada boyu 1.63 cm, kilosu 48’dir. Burcu ile ilgili henüz net bilgiye ulaşılamamıştır.

Siirt’te doğmuş, baba tarafından da aslen Siirt Kurtalan‘lıdır.

6 kardeş’tir. Ailenin 4. çocuğu olarak dünyaya gelmiştir. Bir röportaj’da erkek çocuğu tutturmak için çok çocuk yaptıklarını dile getirmiş en son kız çocuktur. Kendisinden küçük iki erkek kardeşi vardır.

Türk Halk Müziği Sanatçısı, Deniz Toprak ablasıdır.