BIST 9.722
DOLAR 32,53
EURO 34,93
ALTIN 2.425,47
HABER /  MAGAZİN

Nihat Doğan'dan Erdoğan'a mesaj!

Twitter'dan gündemdeki AK Parti-Cemaat ilişkileri ile ilgili dikkat çeken değerlendirmelerde bulunan Nihat Doğan'ın Başbakan Erdoğan'a bir de mesajı var...

Abone ol

Nihat Doğan, AK Parti'nin, Balyoz'un da amacı olan, 'Cemaati bitirmeye' çalıştığını iddia etti. İktidarın Ergenekon kararlarından rahatsız olduğunu ifade eden Doğan, bu örgütün AK Parti'ye sızmış olabileceği ihtimalini sorguladı.

Hakan Fidan olayının cemaate mal edilmeye çalışıldığını ve Erdoğan'ın da buna inandırıldığını belirten Doğan, Başbakan'ın yanlış yönlendirildiğini ve yardımcılarını değiştirmesi gerektiğini kaydetti.

Doğan, "Bugün AKP muktedir olmuşsa yatsın kalksın yemeklerden sorumlu yaptığı Zekeriya Öz ve ekip arkadaşlarına dua etsin. Kendi dallarını kesmesin" diyerek Başbakan'a bir de mesaj gönderdi: "Yola çıktıklarını yolda bulduklarına değişirsen, hem yolunu kaybedersin, hem de dostunu."

Türk halk müziği şarkıcısı Nihat Doğan, Twitter hesabından gündemdeki AKP-Cemaat ilişkilerini değerlendirdiği mesajlarında Ergenekon davası kararları ile Gezi Parkı olaylarına da değindi.

İşte, Doğan'ın dikkat çeken tweetleri:

"BALYOZ PLANI AKP ELİYLE DEVAM EDİYOR"

"Aralarında iktidar savaşı mı koltuk kavgası mıdır bilemem. Lakin Balyoz'un planı olan Cemaati bitirme operasyonu AK Parti eliyle devam ediyor.

Cemaati bitirmeye yemin etmiş iktidarın Ergenekon zanlılarına verilen cezalardan aşırı rahatsızlığı da cabası. Dost düşman, düşman dost olmuş.

E hani Ankara'nın dehlizlerine ve karanlık odalarına kadar griyor derinlikleri temizliyordunuz. Ergenekon, AKP içine sızmış olabilir mi?

Darbeci faiz lobisi nerede? Faiz lobisi kim yada kimler? Faiz lobisi dediğiniz Ferit Sahenk, AKP il iftar yemeğinde masada oturmuyor muydu?

Bu ülkenin G. K. B. Başbuğ Paşa'yı içeri atmaya gücünüz yetiyor da faiz lobisine mi gücünüz yetmiyor. Yüreğiniz varsa faiz lobisini yargılayın.

"BAŞBAKAN YANILTILDI YARDIMCILARINI DEĞİŞTİRMELİ"

Muktedirlerin klasik ayakta kalabilmek için genlere işlediği korku paradigmaları bunlar. Başbakan yanıltılmıştır. Halktan uzaklaştırılmıştır.

Hakan Fidan olayı cemaate mal edilmeye çalışılmış RTE buna inandırılmıştır. RTE'ye 76 milyonun Başbakanı olma şansını kaybettirilmiştir.

Başbakan, Arınç ve Gül gibi gerçek dostlarının telkinlerine aldırış etmemiş Y. Bulut gibi AKP düşmanının faiz lobisi lafının peşine düşmüştür.

"AKP ERGENEKON DAVASI SAYESİNDE MUKTEDİR OLDU"

Bugün AKP muktedir olmuşsa yatsın kalksın yemeklerden sorumlu yaptığı Zekeriya Öz ve ekip arkadaşlarına dua etsin. Kendi dallarını kesmesin.

Son kez söylüyorum, Syn Başbakan, Syn Arınç hariç diğer yardımcılarını acilen değiştirmeli. Partiyi Syn Gül'e bırakmalı ve C.Başkanlığına geçmeli.

Darbeleri görmüş, 28 Şubat'ları yaşayıp yıkılmamış cemaati AKP yıkamaz. Lakin cemaatle kavgayı derinleştiren RTE'nin C.Başkanlığı tehlikeye girer.

İçeride Gezi'ye çıkanlara terörist diyen E. Bağış, ABD gazetelerine verdiği mülakatta Gezi'ye çoğulculuğun ve demokrasinin yansıması demiş.

BAŞBAKAN'A "YOLUNU KAYBEDERSİN" MESAJI

SYN Başbakana bu ara söylenilebilecek en doğru söz; Yola çıktıklarını yolda bulduklarına değişirsen, hem yolunu kaybedersin, hem de dostunu.

Hak adalet ve doğruların peşinde koşmak ideoloji peşinde koşup liderleri putlaştırmaktan çok daha hayırlıdır. Kutsallarım Allah ve Efendimdir."