BIST 9.717
DOLAR 32,57
EURO 34,97
ALTIN 2.444,80
HABER /  MAGAZİN

Nihat Doğan ve Yıldızhan'dan seks itirafı!

Şarkıcı Nihat Doğan'la birlikte Ankara'da katıldıkları düğünün ardından, Sheraton Otel'de çıkan seks skandalına ulaşıldı. İşte o skandalın perde arkası.

Abone ol

Şarkıcı Nihat Doğan'la birlikte Ankara'da katıldıkları düğünün ardından, Sheraton Oteli'nin 1518 No'lu odasında 4 hayat kadınıyla âlem yaptıkları öne sürülen şarkıcı İzzet Yıldızhan, Nihat Doğan ve diğer hayat jadınlarının olay günü polise verdiği çarpıcı itirafları Sonsayfa.com Yazı İşleri Müdürü Ömer Adıyaman ele geçirdi.

Hayat Kadınları, ve ünlü sanatçıların kendi ağızlarından itiraf ettiği olaya son nokta koyuldu. İşte Emniyet Müdürlüğü'nde alınan o ifade:

KENDİ İSTEĞİMLE İZZET YILDIZHANLA İLİŞKİYE GİRDİM

Olay günü otelde birlikte olduklarını ifadesini polise veren E.K.; "Çankaya M. Y. isimli arkadaşım beni tuttu. N. U., M. Y. ve Y. A. isimli arkadaşları ile birlikte kaldık. 29.10.2011 günü saat: 00.30 sıralarında İzzet YILDIZHAN'ın beni telefon ile arayarak Sheraton otelin 1518 nolu odasına gelmesini istedi. N. U., M. Y. ve Y. A. isimli arkadaşlarım ile birlikte ticari taksi ile otele gittik. 1518 nolu odada İzzet YILDIZHAN'ın yalnızdı. İzzet YILDIZHAN, Nihat DOĞAN'ı arayarak yanlarına çağırdı. Birlikte alkol aldıktan sonra Nihat DOĞAN'ın odasına çıktık. Kendi isteğimle İzzet YILDIZHAN ile cinsel ilişkiye girdim" ifadesini verdi.

ELLERİNDEN ZOR KAÇTI

Bir saat sonra Nihat DOĞAN tekrar odaya geldi. İzzet YILDIZHAN odadan çıktı. Nihat DOĞAN'ın N. U., M. Y. ve Y. A. isimli bayanlar ile cinsel ilişkiye girdi. Ben Nihat DOĞAN ile ilişkiye girmedim. Bir saat sonra Nihat DOĞAN odadan çıktı. İzzet YILDIZHAN'ın sinirli bir şekilde odaya geri geldi. Tekrar 4 bayan ile cinsel ilişkiye girdi. N. U. ve Y. A. isimli bayanlar banyoya girdi. Banyoda iken M. Y.'nin çığlık sesleri yükseldi. Bende yanlarına gittim. Yanlarına gittiğimde İzzet YILDIZHAN'ın M. Y.'i farklı bir şekilde ilişkiye girdiğini gördüm. M. Y.'nin çığlıkları üzerine kaçarak İzzet'in elinden kurtuldu. İzzet ise M.'nin gitmesine izin vermedi ve M.Y.'i darp etti. M.Y. odadan çıkıp gitti. Daha sonrasında ise silah sesleri duyuldu" ifadelerine yer verdi.

"PARA ALDIK, DAVADAN VAZGEÇTİK"

Hayat kadınlarından N. U. İse polise verdiği ifadede; "29.10.2011 günü saat 00:20 sıralarında Elif'in arkadaşı olan İzzet YILDIZHAN'ın Elif'i cep telefonundan aradı. Telefonu kapattıktan sonra İzzet'in bizi de Sheraton otele davet ettiğini söyledi. 29.10.2011 günü saat 01:15 Ticari taksiyle Sheraton otelin 1518 nolu odasına birlikte gittik. Odaya gittiğimizde İzzet YILDIZHAN tek başına bulunuyordu. Bir müddet sonra İzzet, odaya Nihat DOĞAN'ı çağırdı. Birlikte içki içtik. Sonra Nihat DOĞAN'ın odasına yalnız gittim.

4 bayan arkadaşımla birlikte İzzet YILDIZHAN ile cinsel ilişkiye girdik. İzzet'in Nihat DOĞAN' ı telefonla aradığını ve odaya çağırdığını gördüm. Nihat odaya geldikten sonra İzzet YILDIZHAN' odadan çıktı. 1518 nolu odada M. Y. ve Y. A.İ ile birlikte 3 bayan olarak kendi isteğimizle Nihat DOĞAN ile cinsel ilişkiye girdik.

İzzet YILDIZHAN odaya tekrar geldi. Nihat ise odadan çıktı. İzzet odaya geldiğinde hal ve hareketleri değişti. Hırçınlaştı. İzzet YILDIZHAN'nın Y. A., M. Y. ve E. S. K. İle zorla cinsel ilişkiye girdi. Duş almak için banyoya gittik. O sırada M.'nin çığlık ve bağırma seslerini duydum. Onun üzerine banyodan çıkıp yanlarına gittim. İzzet'in M.'i fantezi yaparak ters ilişkiye girdiklerini gördüm. M. yapma diyerek bağırdı. Daha sonra M. İzzet'in elinde kurtuldu ve gitmek istediğini söyledi.

İzzet, gitmesine izin vermedi ve darp etti. İzzet' i sakinleştirmeye çalıştık. Ancak İzzet'in E.'yi de darp etmeye başladı. İzzet, beni şikayet edemezsiniz diyerek silah çekti. İzzet'in elindeki silahı Y. aldı. İzzet'in E.'ye hitaben polise giderseniz bu durumu ailene anlatırım diyerek kendisini tehdit etti. İzzet kendilerini sakinleştirmek için para vermeye çalıştı. Korktuğumuz için parayı aldık" ifadelerine yer verdi. Y. A. ise polise verdiği ifade de arkadaşlarını verdiği ifadeleri doğruladı.

NİHAT DOĞAN: "BEN İLİŞKİYE GİRMEDİM, İZZET GİRDİ"

Nihat DOĞAN ise polise verdiği ifadede; "E. S. K., N. U., M. Y. ve Y. A. isimli bayanları tanımıyorum. 29.10.2011 günü saat: 02.00 sıralarında İzzet YILDIZHAN beni arayarak 1518 nolu odaya çağırdı. Odaya girdiğinde isimlerini burada öğrendiği bayanların odada İzzet ile birlikte olduğunu gördüm. Ortamı beğenmediğim için odadan çıktım. İzzet, 03.30 sıralarında beni tekrar araması üzerine 1518 nolu odaya tekrar gittim. Bayanlar ile cinsel ilişkiye girmedim. Daha sonra odadan ayrıldım. Olaylardan haberim yok"

İZZET YILDIZHAN: "PARA KARŞILIĞINDA İLİŞKİYE GİRDİM"

İzzet YILDIZHAN ise polise verdiği ifadede "E. S. K.'yı tanıyorum. Kendisi ile para karşılığında 3-4 defa birlikte oldum. N. U., Y. A. ve M. Y.'i tanımıyorum. E. S. K.'yı fuhuş amaçlı çağırdım. Bayanlar ile odada alkol aldıktan sonra kendi istekleri ile benimle cinsel ilişkiye girmek istediler. Ben de kabul ettim. Para karşılığında kendileri ile cinsel ilişkiye girdim. Bayanlara ayrı ayrı olmak üzere 200 Dolardan 800 Dolar para verdim. M. Y. ile zorla ters ilişkiye girmedim. M.Y.'nin isteği ile ters ilişkiye girdim. Ancak yapmadım. İlişkilerin tamamı bayanların kendi rızaları ile oldu" söyledi.

(Kaynak: www.sonsayfa.com)