BIST 10.000
DOLAR 32,26
EURO 34,67
ALTIN 2.433,30
HABER /  MEDYA

Nihat Doğan 'Pascal'ı adadan postalayacağım!'

Survivor All Star'ın kadrosunda yer alan Nihat Doğan, Pascal Nauma olan kavgasından sonra Survivior All Star'da ilk işinin Pascal Nauma'yı adadan postalamak olduğunu söyledi.

Abone ol

2011’deki Survivor’da kavga eden Pascal Nouma ile Nihat Doğan, TV 8’deki ‘Survivor All Star’ın kadrosunda. Nihat Doğan, “Onu adadan göndermek için her şeyi yapacağım. Yerinde olsam benden korkardım” dedi.

Ciddiye alınacak bir durum değildi. Kanyon AVM’de karşılaştık. Büyüğümdür, kalktım masasına gittim. Birbirimizi yanlış anladığımızı fark ettik. O yalnızca kanal patronu değil. Ekran yüzü. Dalında star. Ben de starım. Bundan kaynaklanan bir hassasiyet oluştu. Sonra ‘Yarışmaya gelmen gerekiyor, seni Survivor’da görmek istiyoruz’ dedi. 2-3 gün sonra adadayım.

PASCAL'I ADADAN POSTALAYACAĞIM

Onunla yarım kalan bir maçımız vardı. İlk olarak onu tamamlamayı hedefliyorum. İtiraf edeyim ki, Nouma’yı adadan postalamak için her şeyi yapacağım. 2011’de gönderdim, 2015’te yine ben yollayacağım.Ben, Turabi ve Hilmi Cem İntepe. Üçümüzden biri şampiyon olacak. Kızlardan favorim; Duygu Çetinkaya.

10244_aceru_pascal-nouma-nihat-dogan-kavgasini-anlatti-.jpg

Survivor All Star'ın tam kadrosunda yer alan yarışmacılar; Fulya Keskin, Nadya Zagli, Özlem Çalım, Taner Özdeş, Merve Oflaz, Hakan Hatipoğlu, Seda Aktuğlu, Nihat Doğan, Pascal Nouma, Hasan Yalnızoğlu, Anıl Tetik, Almeda Abazi, Begüm Yücetan, Hilmi Cem İntepe, Doğukan Manço, Bozok Gören, Duygu Çetinkaya, Turabi Çamkıran, Serenay Aktaş, Merve Aydın, Berna Canbeldek, Sahra Işık.

pascal-nihat-2015.jpg

Nihat Doğan, Survivor All Star kadrosuna eski yarışmacılardan Taner Tolga Tarlacı için Acun Ilıcalı ile konuştuğunu fakat geri dönüşü olamayan hatalar yaptığı için bunun asla mümkün olmayacağını söylemişti. 

survivor5-52.jpg

Taner, Acun Ilıcalı'yı tehdit etmek suçundan 5 ay ceza almıştı.  Şarkıcı Nihat Doğan , Pascal ile yarım kalan bir maçımız var ilk işim onu adadan göndermek diyor peki bu ikilinin kavgası nasıl alevlenmişti. Pascal Nauma ve Nihat Doğan'ın o kavgasını bir hatırlayalım...