BIST 9.548
DOLAR 32,50
EURO 34,60
ALTIN 2.492,69
HABER /  MAGAZİN

Nihat Doğan neden gözaltına alındı? Beyaz TV'de diyor ki...

Beyaz TV kanalındaki Söylemezsem Olmaz programında konuşan Nihat Doğan 11 ve 17 yaşındaki kız çocuklarını evine aldığı için gözaltına alınması iddiasına ilişkin konuştu.

Abone ol

11 ve 17 yaşında iki kız çocuğunu alıkoyduğu gerekçesiyle gözaltına alındığı iddia edilen Nihat Doğan, Beyaz TV'deki 'Söylemezsem Olmaz' programında zehir zemberek açıklamalarda bulundu. Konunun yargıya aksettiğini belirten Doğan, 'Vatan hainleri, enteresan bir hainler ittifakı bir haber üzeinden hemen linç kampanyasına başladılar' dedi.

İşte Nihat Doğan'ın o açıklamaları; 

"Maşallah bakıyorum da dünden beri sosyal medyada vatan hainleri, enterasan bir hainler ittifakı hemen saldırmaya başlamışlar. Kendi cezaevine girmiş, halkı kurşunlamış vatan hainlerine dahi masumiyet karinesi arayan gayri milli medya ve sosyal medyadaki kırıntıları, bir haber üzerinden hemen büyük bir linç kampanyasına dönüştürdüler işi. Bizi bilen bilir bilmeyen kendi gibi bilir. Gözaltı durumu yok. Konu zaten yargıya aksetmiş durumda. Bu nedenle çok fazla da konuşamıyoruz.

Milli bir adam istemezler. Özellikle Türkiye'nin bölünmesi noktasında, verilen yoğun saldırı hem içeriden hem dışarıdan devam eder ve gün geçtikçe artarken bizim de özellikle toplumun refleksini dinamikleme noktasında çok önemli direniş hatlarından biri olduğumuzu herkes biliyor.

'Nihat Doğan Bir Misyondur': Gerek 15 Temmuz'da gerek 17-25 Aralık olaylarında demokrasinin ve milletin yanında durduğumuz için ve milleti de tetiklediğimiz için Nihat Doğan çok önemli bir simgedir. Yıllardır Nihat Doğan'a saldırılmasını en önemli nedenlerinden birisi de budur. Nihat Doğan'ı yok edersek diğer direniş hatlarını yok etmek kolaydır. Ben burada Allah'ın garip bir kuluyum. Kendime faydam yok. Ama Nihat Doğan bir misyondur. Nihat Doğan Anadolu'nun misyonudur. Misak-ı Milli sınırlarından Edirne'den Hakkari'ye kadar bu toplumun simgesidir.

Dün akşam biz Bircan'la birlikteydik. Ece'yle telefonda konuştuk. Dostlarımızla yemeğimizi yedik, çayımızı içtik. Ben yayındayken sosyal medyadaki siteler başlamışlar Nihat Doğan serbest bırakıldı diye.

'Siyonistlerde Bu Kin Olduğu Müddetçe...': Gözaltı filan gerçekleşmedi. Sadece ifademe başvurdular. Hiç bir sanatçı yoktur ki şu Siyonist düzenin hakim olduğu bu egemenlere karşı Siyonizme laf söylesin. Ben hiç bir amelime güvenmiyorum. Zira Allah'ın düşmanlığına düşmanlığım var. Ben de bu millet aşkı olduğu onlarda da bu kin olduğu müddetçe bizim zaten uzlaşmamız mümkün değildir. 

Aydın Doğan medyası 28 şubat medyasıdır. Yönetim değişmiştir ama içeride hala farklı kesimler var."