BIST 8.735
DOLAR 32,34
EURO 35,12
ALTIN 2.235,73
HABER /  GÜNCEL

Niğde'de pazartesi okullar tatil mi valiliğin 15 Ocak kararı

NİĞDE hava durumu kar alarmıyla gelince yarın yani 15 Ocak pazartesi günü okullar tatil mi sorusu için gözler Niğde valiliğine döndü. Kar tatili kararını Niğde valiliği ilerleyen saatlerdeki duruma göre netleştirecek. Yarın kar yağışı etkisini artırarak devam edecek. Haliyle 15.01.2018 pazartesi günü okulların tatil olma ihtimali bulunuyor.

Abone ol

NİĞDE kar yağışı altında kalırken meteorolojiden 15 ocak pazartesi günü için de uyarı geldi. Kar yağışı ile birlikte öğrencilerin gözü de Niğde Valiliğine döndü. Yarın yani 15 Ocak 2018 pazartesi günü okullar tatil olabilir. Niğde valiliği ilerleyen saatlerde yapacağı son durum değerlendirmesi ile bunu netleştirecek. Kar tatili kararı çıktığında bu haberde gelişmeleri bulacaksınız.

Niğde'de yarın da yoğun bir kar yağışı bekleniyor. Meteorolojinin 15 Ocak pazartesi günü için uyardığı iller listesi şöyle : İstanbul, Kocaeli, Düzce, Zonguldak, Bartın, Bolu, Karabük, Çankırı, Kastamonu, Çorum, Amasya, Tokat, Sinop, Yozgat, Nevşehir, Aksaray, Niğde, Kayseri, Kırşehir, Sivas, Erzincan, Tunceli, Gümüşhane, Bayburt, Erzurum, Bingöl, Muş, Bitlis, Hakkari, Van, Ağrı, Iğdır, Kars, Ardahan ve Artvin. 

Yarın okullar tatil mi? -15 Ocak 2018 kar tatili olan iller listesi 
Niğde için meteoroloji 5 günlük hava durumu tahmini yayınladı. Yarın yani 15 Ocak pazartesi günü kar devam ediyor. İşte Niğde hava durumu;