BIST 9.712
DOLAR 32,51
EURO 34,92
ALTIN 2.431,51
HABER /  MAGAZİN

Nicki Minaj'ın popo selfie'si olay oldu!

Ünlü şarkıcı Nicki Minaj'ın instagram hesabından paylaştığı popo selfiesi sosyal medyada büyük yankı uyandırdı.

Abone ol

İNTERNETHABER-(DIŞ HABERLER)

Geçtiğimiz günlerde yeni klibinin çekimlerinde giydiği korse ile adından söz ettiren ünlü şarkıcı Nicki Minaj paylaştığı selfie fotoğrafı ile gündeme oturdu.

Ünlü şarkıcı Nicki Minaj geçtiğimiz günlerde instagram hesabından yayınladığı yeni klibinde kullanacağı kostümler ile magazin basınında alay konusu olmuştu. Moschino marka bir korse ile kamera karşısına geçen ünlü şarkıcı üzerine reklam aldı şeklinde alaycı yorumlara hedef olmuş fakat kendisi aldırmadan ikinci bir Moschino vakkasına imza atmıştı. 

3.20140321105227.jpg

Moschino iç çamaşırları ile kamera karşısına geçen ünlü şarkıcı Nicki Minaj adeta magazin basınına meydan okumuştu. Ünlü şarkıcının bu cesur hareketi takdir toplarken geçtiğimiz gün instagram hesabından yeni paylaştığı fotoğraf ile olay yarattı.

1.20140321105333.jpg

Ünlü şarkıcı Nicki Minaj instagram hesabından paylaştığı popo selfiesi ile hayranlarından binlerce beğeni toplarken paylaştığı selfienin altına 'Daha gitmesi gereken 5 kilo daha var' notunu düştü.Kim Kardashian ile patlayan popo selfiesinin müdavimlerinden biri olan Nicki Minaj magazin basını tarafından Tanrının kendisine verdiği nimetlerden faydalanıyor şeklinde yorumlandı.