BIST 9.722
DOLAR 32,57
EURO 34,99
ALTIN 2.431,05
HABER /  MAGAZİN

Kylie Jenner ablasının izinden ilerliyor!

Sosyetik güzel Kim Kardashian'ın küçük kardeşi yayınladığı selfie fotoğrafı ile ablasının izinden gittiğini kanıtladı.

Abone ol

İNTERNETHABER-(DIŞ HABERLER)

Sosyetik güzel Kim Kardashian'ın Miami'deki Versace Konağında çektiği bikinili selfiesi sonrası kardeşi Kylie Jenner'dan da yeni bir selfie geldi. 

Sosyetik güzel Kim Kardashian'ın Miami tatillinde Versace Konağı'nda çektiği bikinili selfiesi magazin basınında büyük yer tutarken ünlü güzelin kardeşi Kylie Jenner'da ablasının izinden ilerliyor.16 yaşındaki sosyetik genç geçtiğimiz günlerde instagram hesabından yayınladığı bikinili selfiesi ile adından sıkça söz ettirdi.

1.20140320102602.jpg

Yaz aylarına epey zaman olmasına rağmen Kardashian ailesinin en küçüğü olan Kylie Jenner çektiği bikinili selfie fotoğrafı ile yazı şimdiden getirmişe benziyor. Ünlü güzelin instagram hesabından yayınladığı fotoğraf takipçileri tarafından yüzlerce beğeni toplarken magazin basınında dikkatini çekmeyi başardı.

2.20140320102807.jpg 

İki parçadan oluşan siyah bikinisi ile siyah gözlükleri takan ünlü güzel 2 yakın arkadaşı ile birlikte büyük bir aynadan çektiği seksi pozu ile magazin basınında yer aldı. Ablası Kim Kardashian gibi bikini selfie fotoğrafını yayınlayan Kylie Jenner magazin basınında sosyetik ablası Kim Kardashian'ın izinden emin adımlarla ilerliyor şeklinde yorumlanırken bir diğer düşünceye göre 16 yaşındaki genç kızın dikkat çekmek için bu tarz fotoğraflar paylaştığı iddia edildi.