BIST 10.046
DOLAR 32,36
EURO 34,79
ALTIN 2.405,54
HABER /  DÜNYA

New Yorku sarsan telekız

Amerika bu kadını konuşuyor... New York valisini tahtından eden telekız ortaya çıktı. Skandalın kahramanı ilk kez konuştu.

Abone ol

New York Valisi Eliot Spitzer’in istifasına yol açan fuhuş skandalının merkezindeki telekızın 22 yaşında şarkıcılığa hevesli genç bir kadın olduğu ortaya çıktı.

New York Times gazetesi, müstafi Spitzer’in birlikte olmak için binlerce dolar ödediği belirtilen "Ashley Alexandra Dupre" takma isimli genç kadının asıl isminin "Kristen" olduğunu yazdı.

Mahkeme belgelerine göre, adli makamlar Spitzer’ın 13 Şubat’ta Kristen’le buluştuğunu ve bunun karşılığı 4300 dolar ödediğini belirtirken, New York Times’a kısa bir açıklama yapan Dupre, Spitzer skandalı hakkında konuştu, ancak kendisiyle ilgili ayrıntı vermedi.

"Bir canavar gibi düşünülmek istemiyorum. Çok zor günler geçiriyorum" diyen Dupre, gazeteye, Spitzer’le ilgili iddialar ortaya çıktığından beri çok az uyuduğunu anlattı, ancak Vali ile ne zaman tanıştığı ve kaç kez birlikte oldukları sorularına yanıt vermedi.

İnternetteki "MySpace" müzik sosyalleşme sitesinde sayfası bulunan Dupre, erkek arkadaşı kendisini terk ettiğinden bu yana, müzik kariyeri yapmak için geldiği Manhattan’daki apartman dairesinin kirasını ödeyememekten endişe duyduğunu ve New Jersey’ye ailesinin yanına taşınmayı planladığını anlattı. 

Skandalın patlak vermesinden bu yana Dupre’nin MySpace’deki internet sayfası ile YouTube’de kendisi ve müstafi Vali adına yayına konan çok sayıdaki video ziyaretçi rekoru kırıyor.