BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Nevşehirli boksörlerden çifte madalya

Konya'da sona eren Türkiye Büyük Minikler Ferdi Boks Şampiyonasında Nevşehir'li sporcular iki madalya ile döndüler.

Abone ol

Nevşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Boks takımından Uğur Dağaslanı 52 kilogramda Türkiye şampiyonluğunu elde ederken, Samet Türk'de Türkiye ikinciliği kazandı.

Boks Milli Takım antrenörü Mehmet Dalbudak nezaretinde 2007 yılından beri çalışmalarını sürdüren Nevşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Boks takımı, birbiri ardına elde ettiği Türkiye dereceleri ile Nevşehir'in Boks umudu haline geldiler.

Son olarak Konya'da Türkiye Boks Federasyonu'nun 2010 faaliyet programında yer alan Türkiye Büyük Minikler Ferdi Boks Şampiyonasına katılan Nevşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü boksörlerinden Uğur Dağaslanı,finalde karşılaştığı Erzurum'lu rakibini 2-0 yenmeyi başararak 52 kilogramda Türkiye şampiyonu oldu.

Şampiyonada Nevşehir Gençlik ve Spor Kulübü boksörlerinden 50 kilogramda Samet Türk'de finalde Bayburt 'lu rakibine 3-1 yenilerek Türkiye ikinciliğini elde etti.

15-20 Haziran 2010 tarihleri arasında gerçekleştirilen şampiyonada Türkiye birinciliğini elde eden Nevşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü boksörlerinden Uğur Dağaslanı ve Samet Türk, 3 Temmuz 2010 tarihinde yeri Türkiye Boks Federasyonu tarafından belirlenecek merkezde Fransa'da gerçekleştirilecek Avrupa şampiyonasına hazırlık amacıyla gerçekleştirilecek Boks Milli Takım Kampına da katılma hakkını kazandılar.