BIST 9.091
DOLAR 32,37
EURO 34,99
ALTIN 2.325,91
HABER /  GÜNCEL

Nevşehir'deki kaçak otelin sahibi İYİ Partili çıktı

NEVŞEHİR'i talan eden kaçak bina ve oteller bir bir yıkılıyor. Ancak yıkımına başlanan otellerden birinin sahibi ise duyanları şaşırttı.

Abone ol

Doğa harikası peribacalarının hemen yanına yapılan otel inşaatlarının yıkımı devam ediyor. Oluşumu milyonlarca yıl süren doğa harikası peribacalarının hemen yanına yapılan binalar vatandaşın tepkisini çekti.

Ancak bu yapılaşma içinde yer alan vatandaşların biri ise insanı hayrete düşürdü. Nevşehir’in merkez ilçeye bağlı Uçhisar beldesinde İYİ Parti Belediye Başkan adayının da bölgede kaçak otel inşaatının olduğu ortaya çıktı.

Belediye Başkan adayı Mehmet Türke dün kaçak yapısını yıktırmamak için otelin yolunu aracıyla kapatmıştı. Ancak bugün otelin yıkımına başlandı. 

31 Mart Pazar günü yapılacak olan mahalli idareler seçimlerinde İYİ Parti ve CHP’nin Uçhisar’da ortak adayı olan Mehmet Türke’nin kendi aracıyla yolu kapatmasının ardından ise jandarma ekipleri tarafından tutanak tutulduğu öğrenildi. Mehmet Türke’nin kaçak otel inşaatının yıkımına başlandı. İnşaatın bir kısmı iş makinesiyle yıkılırken bazı kısımları çevreye zarar vermemek için elle yıkılımaya başlandı.