BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  MEDYA

Neslihan Önder kimdir hangi futbolcunun eşi?

İşte Benim Stilim ünlüler 2016 yarışmacıları arasında yer alan Neslihan Önder haftanın konusu oldu. Peki Neslihan Önder kimdir , hangi futbolcu ile evli?

Abone ol

İşte Benim Stilim 2016 ünlüler yarışmacıları arasında yer alan Neslihan Önder ilk haftada çıkardığı kavga ile sivrildi. Peki kimdir Neslihan Önder , instagram hesabı ve futbolcu eşi kim?

Neslihan Önder'in biyografisine baktığımızda Best Model Of Turkey ve Bet Model of the World yarışmasında birinciliği göze çarpıyor. 3 Ocak 1987 doğumlu olan Neslihan Önder İstanbullu.

NESLİHAN ÖNDER 'İN FUTBOLCU EŞİ KİMDİR?

Bir dönem Çin’de yaşayan Neslihan Önder, döndükten sonra 4 sene süren bir evlilik yaptı. Neslihan Önder 'in evliliği 2008 yılında Adanaspor'da oynayan futbolcu Erkan Ergun ile oldu.

Bu evlilikten Neslihan Önder ile Erkan Ergun'un Volkan isminde bir oğlu oldu.

2009 yılında çocuk sahibi olan Neslihan Önder, 4 yıl mesleğine ara verdi. Neslihan Önder 2011 yılında “Fashion Week” ile mesleğine geri döndü.

2013 yılında "Ben Buradan Atlarım" isimli televizyon programına katılan Neslihan Önder, mankenlik kariyerine devam ediyor.

NESLİHAN ÖNDER İŞTE BENİM STİLİM KAVGA

Neslihan Önder İşte Benim Stilim ünlüler kadrosunda imza attığı kavgayla sivrildi. Yarışmacılardan birinin saçının beğenilmesine kızan Neslihan Önder önce jürinin karizmasını çizdi. Hakan Akkaya ile kavga eden Neslihan Önder ardından hızını alamayarak sinirlendiği yarışmacının yanında soluğu aldı. Kızın saçlarını sallayarak 'Bu saç mı şimdi' diyen Neslihan Önder ardından basıp gitti.