BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  MAGAZİN

Bülent Ersoy'a domuz gribi şoku! Annesi ve şoförü de...

Son günlerde Türkiye'nin kabusu olan domuz gribi nedeniyle hastaneye başvuran ünlü sanatçı Bülent Ersoy'un ardından annesi ve şoförü de gözetim altına alındı. Bülent Ersoy ise uyutuluyor...

Abone ol

Türk Sanat Müziği’nin Diva’sı Bülent Ersoy’dan sonra Ersoy’un annesi ve şoförü de domuz gribi şüphesiyle hastaneye yatırıldı.

Gaziosmanpaşa’daki Özel Avrupa Şafak Hastanesi’ne akşam 9 sularında özel minibüsü ile gelen Diva tedavi gördükten sonra uyutuldu. Hastane yönetiminden herhangi bir açıklama gelmezken, tüm personel uyarıldı. Diva’nın neden hastanede müşahede altında bulunduğu sır gibi saklandı.

GİDİN YOKSA YANARIZ

Bülent Ersoy’un hastaneye kaldırılmasının ardından haberciler hastaneye akın etti. Özel hastanenin özel odasında kalan Diva’nın durumu hakkında bilgi almak isteyen habercilere hastane personelinin “buradan gidin bizi yakarsınız” söylemleri dikkat çekti.

BÜLENT ERSOY UYUTULUYOR

Sıkı tedbirler alınıp kimse açıklama yapmazken, başhemşireden, “şuan için uyutuluyor. Bunun haricinde bir bilgi biz veremeyiz” açıklaması geldi. Bülent Ersoy geceyi hastanede geçirirken sağlık durumu da merak konusu oldu.

ANNESİ VE ŞOFÖRÜ DE AYNI HASTANEDE

Domuz gribi şüphesiyle Gaziosmanpaşa özel Şafak hastanesinde tedavi altına alınan ünlü sanatçı Bülent Ersoy’un ardından annesi Naciye Poyraz ve şoförü Erşan Ünal da aynı hastaneye yatırıldı. Elde edilen ilk bilgilere göre her üçünün de domuz gribine yakalandığı açıklandı.

DOMUZ GRİBİ BULGUSU VAR

Özel Avrupa Şafak Hastane’sinin 6’ncı katındaki Enfeksiyon Hastalıkları Servisi’nde bakım altında tutulan Ersoy’un annesiyle şoförünün kan ve idrar tahlillerinden elde edilen ilk bulgular, binlerce kişinin ölümüne sebep olan domuz gribine yakalandığını ortaya çıkardı. Hastane yetkilileri, Bülent Ersoy’un hastalık seyrinin iyileşme yolunda olduğunu belirttiler. Servise ziyaretçi kabul edilmiyor.