BIST 10.046
DOLAR 32,36
EURO 34,56
ALTIN 2.376,25
HABER /  GÜNCEL

Nehirde boğulan baba ile oğulları toprağa verildi

Gaziantep’in Yavuzeli ilçesinde nehirde boğulan baba ile oğulları gözyaşları içinde toprağa verildi. <br/>Gaziantep’in Yavuzeli ilçesinde bu...

Abone ol

Gaziantep’in Yavuzeli ilçesinde nehirde boğulan baba ile oğulları gözyaşları içinde toprağa verildi.
Gaziantep’in Yavuzeli ilçesinde bulunan Rum Kale civarından geçen Fırat Nehri’nde boğulan baba Zeki Zeybel (35) ile oğulları Ramazan Zeybel (14) ve Bekir Zeybel (15) son yolculuklarına gözyaşlarıyla uğurlandı.
Edinilen bilgiye göre, Fırat Nehri’ne serinlemek amacıyla giren Ramazan Zeybel’in suda çırpındığını fark eden baba Zeybel, nehre girerek oğlunu kurtarmaya çalıştı. Nehir kıyısında bekleyen Bekir Zeybel de babası ve kardeşini kurtarmak için nehre girdi. Baba ve oğullarının suda kaybolması üzerine aile, durumu jandarmaya bildirdi.
Nehirde balık tutan Mustafa Çelik, suda boğulan baba ile oğlu Bekir’in cansız bedenlerini kıyıya çıkardı. Daha sonra olay yerine gelen Gaziantep Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı’na bağlı arama kurtarma ekibi sualtı dalgıçları, Ramazan Zeybel’in de cesedini bularak nehirden çıkardı. Baba ve iki oğlunun cesetleri, otopsi için Gaziantep Adli Tıp Kurumuna kaldırıldı. Cenazeler, yapılan otopsinin ardından ailelerine teslim edildi.
Asri mezarlığında bulunan Gaziantep Bahaeddin Nakıboğlu Camii’nde kılınan cenaze namazlarının ardından baba ile oğulları toprağa verildi.
(İHA)