BIST 10.083
DOLAR 32,40
EURO 34,81
ALTIN 2.436,94
HABER /  GÜNCEL

Nedim'i ağlatan 'sütyen' araması

Nedim Şener'in cezaevinde tanık olduğu öyle bir olay vardı ki canlı yayında anlatırken hıçkıra hıçkıra ağladı.

Abone ol

375 gün sonra özgürlüğüne kavuşan Nedim Şener, CNN Türk'teki canlı yayında gözyaşlarına boğuldu. Cezaevindeki koşulları anlatırken ağlayan Nedim Şener, Müyesser Yıldız ile Doğan Yurdakul'un kızının başına gelenleri gözyaşları içinde aktardı.

Nedim Şener cezaevinden çıktıktan sonra ilk kez CNN Türk'te, Medya Mahallesi'nde konuştu. Silivri'deki koşulları her anlatışında boğazı düğüm düğüm olan Nedim Şener, Ayşenur Arslan'ı da ağlamanın eşiğine getirdi.

Gazeteciler.com'un haberine göre, Nedim Şener'in anlattığı iki anekdot vardı ki o anlarda gözyaşlarını tutamadı ve canlı yayında ağladı...

KADIN ÜŞÜYOR DEDİ KALDI...

Nedim Şener'i ağlatan anlardan ilki Müyesser Yıldız'ın durumunu aktarmaya niyet ettiği zamandı. Yıldız'ın içerde büyük bir koğuşta tek başına kaldığını söyleyen Nedim Şener, "kadın üşüyor, ben nasıl çıktığıma sevineyim şimdi" derken boğazı düğüm düğüm oldu ve devamını getiremedi...

KIZININ ETEĞİNİ ÇIKARTTIRMIŞLAR

Ceazevine girişlerde hükümlü yakınlarının çektiği işkence Nedim Şener'in anlattığı bir örnek ile tüyleri diken diken etti. Doğan Yurdakul'un kanser tedavisi gören eşinin başındaki peruğun bile çıkarıldığını aktardı. Eşi Vecide Şener de küçük kızlarının 3 tane düğme nedeniyle eteğini çıkararak cezaevine girebildiğini anlattı.

GÖZYAŞLARINI TUTUMADI...

Nedim Şener'i ağlatan ise Doğan Yurdakul'un kızının yaşadıkları oldu. Cezaevine babasını ziyarete gelen kızının, aramadan geçebilmek için yaptığını "çok özür diliyorum Doğan Abi'den" diyerek anlatmaya çalışan Şener, ağlamaya başladı. Gözlerinden yaşlar süzülürken de çok zor bir şekilde "anlatacağım bunu ama" diyerek o anları aktardı.

İŞTE AĞLADIĞI ANLAR;