BIST 10.209
DOLAR 32,42
EURO 34,76
ALTIN 2.402,74
HABER /  SPOR

Necatinin 2 golü güme etti

Necati Ateş de hakem kurbanı. Real Sociedad'ta oynayan futbolcu gol siftahını yaptı ama hakemlere takıldı.

Abone ol

İspanya 2. Futbol Ligi takımlarından Real Sociedad'ta kiralık olarak bulunan Türk futbolcu Necati Ateş, son haftalarda attığı 2 golün ofsayt gerekçesiyle geçersiz sayılmasını, ''Hakemler, bana gol attırmıyor!'' diye espirili bir şekilde yorumladı.

Real Sociedad'a geldiği günden bu yana henüz hiçbir resmi maçta gol atamayan Necati'nin, son olarak geçen cumartesi günü 1-0 kazandıkları Alicante maçında attığı nizami gol de hakem tarafından ofsayt gerekçesiyle geçersiz sayıldı. Basın toplantısında konuşan Necati, ''Eğer hakem görüntüleri televizyonda gördüyse kendini kötü hissetmiştir. Ama hepimiz insanız, üzerlerinde çok baskı var'' dedi.

Diaz de Cerio'nun sakatlanmasının ardından son haftalarda ilk 11'de sahaya çıkan Necati, ''Kazandığımız ve Anoeta Stadı'nda oynadığımız zaman çok mutluyum. Taraftarın bana destek çıkması çok güzel bir hediye'' şeklinde konuştu.

Son maçlarında aldığı galibiyetlerle biraz toparlanan ve 15. hafta sonunda lider Xerez'in 5 puan gerisinde 23 puanla 6. sırada bulunan Real Sociedad, bu cumartesi günü evinde Albacete'ye karşı oynayacak.