BIST 10.899
DOLAR 32,22
EURO 34,98
ALTIN 2.447,99
HABER /  SPOR

Necati Ateş köşeye sıkıştı

Necati Ateş'in penaltı atışı sırasında Gençlerbirliği kalecisi ile işaretleşmesi haftanın konusu oldu.

Abone ol

G.Saray ile G.Birliği arasında geçtiğimiz cumartesi günü oynanan ve özellikle G.Saray'ın kazandığı ilk penaltı nedeniyle büyük tartışma yaratan karşılaşmada Necati Ateş ile kaleci Gökhan arasındaki 'işaretleşmeler' bir anda gündeme damgasını vurdu. Necati Ateş, Hakan Şükür'ün 8. dakikada Risp tarafından düşürülmesi sonrası kazanılan atışı kullanmak için topun başına geçti.



G.Birliği kalecisi Gökhan ise herkesin şaşkın bakışları arasında eliyle Necati'ye 'sol köşeyi' gösterdi. Necati de o köşeye vurdu. Ama Gökhan terse yattı. Bu olay 21. dakikadaki penaltıda da aynen yaşandı. Gökhan ile Necati arasındaki bu ilginç diyaloğun F.Bahçe'nin taraftar sitelerine taşınması üzerine Gökhan "Aramızdaki espri yanlış anlaşıldı" dedi. Bu konuda Necati ise "Penaltı vuruşu öncesi Gökhan, onun soluna atmamı istedi, ben de oraya vurdum. Bu aramızda eskiden kalan bir espiriydi. Ancak bazıları tarafından yanlış algılanmış herhalde. Hiçbir kaleci bazılarının düşündüğü gibi böyle bir hareket yapmaz. Buradaki tek gerçek aramızdaki espridir" diye konuştu

'Aramızdaki bir espiri'

Kaleci Gökhan da bu konuda "Necati benim Ümit Milli Takım'dan beri iyi arkadaşım. Bu tür şakaları hep yaparım. Ona daha önce de yapmıştım. Zaten maçtan sonra da gelip bana 'Gördün mü unutmamışız. Yine aynı numarayı tekrarladık' dedi. Olayın yanlış yönlere çekilmesi çok yanlış ve ayıp" yorumunu yaptı.