BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  MAGAZİN

Aliyenin kaynanası ev aldı

''Aliye'' dizisinde kaynana rolünde oynayan sanatçı Ayten Uncuoğlu Milas'ta yazlık aldı.

Abone ol

Özel bir televizyon kanalında yayınlanan ''Aliye'' dizisinde kaynana rolünde oynayan sanatçı Ayten Uncuoğlu Milas'ta yazlık aldı.

Milas'a bağlı Dörttepe köyünden bir yazlık satın alan Ayten Uncuoğlu, AA muhabirine, yazlığıyla ilgili tapu işlemlerini yaptırmak için Milas'a geldiğini belirterek, Aliye dizisiyle ilgili de ''Sonucu bizim için de büyük bir sürpriz olacak. Dizi hakkında bizler herhangi bir bilgiye sahip değiliz ve dizinin sonunu bizler de merak ediyoruz. Ancak dizi Haziran ayı gibi sonlanacak gibi görünüyor'' dedi.

Uncuoğlu, dizinin bitmesinden sonra Milas'ta satın aldığı yazlığına gelerek dinlenmek istediğini ve Aliye dizisi gibi güzel bir dizide tekrar görev almak istediğini ifade ederek, şunları söyledi:

''Tiyatro kökenliyim ve kendimi tiyatroya adadım. Milas'ın evlerine büyük hayranlık duyuyorum. İsterim ki birkaç gün zamanım olsun ve ben de Milas'ı tam anlamıyla tarihi ve her yönüyle gezebileyim. İnsan bulunduğu yeri kültürel ve coğrafi açıdan tanımazsa, o yörenin insanını da tanıyamaz.''