BIST 9.008
DOLAR 32,33
EURO 35,04
ALTIN 2.280,65
HABER /  GÜNCEL

Nazlıcan Arkan öldü Ceylan yeğeninin ölüm nedenini duyurdu

Ceylan'In yeğeni Nazlıcan Arkan uzun süredir pankreas iltihabı nedeniyle yoğun bakımda tedavi altındaydı. Kötü haberi şarkıcı Ceylan duyurdu. Bir dönem İşte Benim Stilim yarışması ile konuşulan 25 yaşındaki Nazlıcan Arkan aslen Tuncelili.

Abone ol

Bir dönem İşte Benim Stilim yarışmasına katılan ünlü türkücü Ceylan'ın da yeğeni olan Nazlıcan Arkan bir süredir tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi. Peki Nazlıcan Arkan kimdir, aslen nereli ve ölüm sebebi nedir?

Türkücü Ceylan’ın yeğeni Nazlıcan Arkan, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Arkan, geçtiğimiz kasım ayından bu yana pankreas iltihabı nedeniyle kaldırıldığı Çapa Tıp Fakültesi Hastanesi’nde tedavi görüyordu.

Bir dönem “İşte Benim Stilim” yarışmasına da katılan 25 yaşındaki Arkan’ın cenazesi yarın Büyükçekmece Kuba Camii’nde öğlen namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından Büyükçekmece Tüyap Mezarlığı’nda toprağa verilecek.

Ceylan acı haberi sosyal medya hesabından paylaştı.

Türkücü Ceylan'ın yeğeni Nazlıcan Arkan, aralık ayının başında rahatsızlığı nedeniyle hastaneye kaldırılmıştı. Pankreas iltihabı teşhisi konulan Nazlıcan yoğun bakıma alınmıştı.

Ceylan dua istemişti!

Ceylan, Instagram sayfasından açıklama yaparak yeğeni için dua istemişti. İşte Ceylan’ın o paylaşımı; "Allah'a çok şükür umudumuz var. Rabbim Nazlıcan’ı bize bağışlayacak. Daha çok genç 25 yaşında...

Hepinizden dua bekliyorum biraz sonra yanına gireceğim. İçimiz kan ağlasa da, hepimiz için geçerli hastamız da olsa hepimiz sabah işimize gidiyoruz ama yürek yangın yeri fırtınalar kopuyor içimizde. İnşallah Rabbim onu önce ablama sonra da bize bağışlayacak. Allah bütün hastalara, şifa versin. Her şeyin başı sağlık.",

Nazlıcan Arkan kimdir?

Ceylan'ın yeğeni olan Nazlıcan Arkan, 1993 İstanbul doğumlu.

İşte Benim Stilim'de 7. Sezon yarışmacısı olan Nazlıcan Arkan, üniversite mezunu.

Bir bankada görev yapan Nazlıcan, yarışma günlerinde modaya ve giyime olan tutkusundan bahsetmişti.

Nazlıcan Arkan, Tunceli'de doğmuştur.