BIST 9.104
DOLAR 32,38
EURO 35,05
ALTIN 2.326,15
HABER /  MAGAZİN

Nazlı Tolga'nın eşi kim ne iş yapıyor Lawrence D. kimdir?

Tanınmış haber spikerlerinden biri olan Nazlı Tolga şimdi bambaşka bir hayat sürüyor. 2013 yılında Hollandalı iş adamı Lawrence D. ile evlenen Nazlı Tolga anne oldu ve ilk aile pozlarını instagram'da yayınladı. Peki Nazlı Tolga kaç yaşında, eşi Lawrence D. ne iş yapıyor ve kaç yaşında? İşte merak edilenler ve Nazlı Tolga'nın şimdiki hali...

Abone ol

Ünlü ve başarılı haber spikerlerinden biri olan Nazlı Tolga, aşkı uğruna kariyerinden vazgeçip 2013 yılında Hollandalı iş insanı Lawrence D.  ile vlenmiş ve Breziya'ya yerleşmişti. Güzel spiker şimdi anne oldu ve aile pozlarını instagram'da yayınladı. Peki 39 yaşındaki Nazlı Tolga'nın kocası kim, nereli ve ne iş yapıyor?

Ünlü spiker Nazlı Tolga, Hollandalı iş insanı Lawrence D. Brenninkmeyer'le dünyaevine girdikten sonra mesleğini bırakmıştı. 2013'te Brezilya'da yaşamaya başlayan Nazlı Tolga, geçtiğimiz günlerde anne oldu.

Tanınmış spiker Nazlı Tolga, 2013'te evlendiği Lawrence D.'den bebek beklediğini duyurmuştu. Tolga'nın, önceki günlerde anne olduğu ortaya çıktı.

BİNLERCE BEĞENİ ALDI: Nazlı Tolga, bebeği ve eşiyle ilk fotoğrafını Instagram'da paylaştı. Fotoğrafa binlerce beğeni yağdı.

NAZLI TOLGA KİMDİR:  Nazlı Tolga 8 Kasım 1979 tarihinde Başkent Ankara’da doğmuştur.Aslen baba tarafından Malatya’lı Anne tarafından ise Samsunludur.6-7 yaşlarında Babasının görevi sebebi ile Ankara’da
yaşadıkları sırada İstanbul’a taşınmaya karar verip bu ilimize taşınmışlardır. Burada Erenköy İlk Öğretim okuluna başlamış lise öğrenimini ise Üsküdar Amerikan lisesinde bitirmiştir. Üniversite
eğitimini Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesinde okudu. Marmara Üniversitesi’nin ardından yüksek lisansını yaptı.

1998 tarihinde Kanal D televizyonuna Staj konusunda başvuru yaptı ve başvurusu kabül edildi. Kanal D televizyonunda staj yaparken Dış haberler bölümünde görev aldı. Daha ilerleyen zamanlarda Tuncay Özkan’ın Genel Yayın Yönetmenliği yaptığı Gece ile Gün arası haberlerini sunmaya başladı.

2003 tarihinde çalışmış olduğu Show tvden ayrıldı ve Skytürk ekranlarına geçiş yaptı. Burada Nazlı Tolga ile  Gündem ve Akşam haberlerinde ise Haber Masası adlı programları sundu.