BIST 10.176
DOLAR 32,26
EURO 34,75
ALTIN 2.401,00
HABER /  MEDYA

Nazlı Ilıcak'tan canlı yayında ikinci beddua

Yolsuzluk operasyonuna bağlı gelişmeleri değerlendiren Nazlı Ilıcak, canlı yayında hem cemaate hem de hükümete beddua etti.

Abone ol

CNN Türk'te yayınlanan Dört Bir Taraf'ın yorumcularından gazeteci Nazlı Ilıcak canlı yayında yeni bir beddua perfomansı sergiledi.

Fethullah Gülen'in olay olan beddua videosundan sonra benzer bir konuşmayı Dört Bir Taraf'ta yaparak dikkat çeken Nazlı Ilıcak programın dün akşam yayınlanan bölümünde de yeni bir beddua çıkışı daha yaptı.

"Cemaat eğer hükümete karşı komplo içindeyse Fethullah Gülen Hoca'nın uslubu ile söylemek gerekirse cemaat böyle bir komplo içindeyse Allah onların yuvalarına ateş getirsin. Ama onlar böyle bir komplo içinde değilken herşeyi onlara nispet ederek onlara fenalık yapmak isteyen bir takım insanlar sırf kendi yolsuzluklarını örtmek için suçsuz insanların ayaklarını kaydırıp bir kıyım yapıyorsa Allah onların ocaklarını söndürsün, onların yolunu kessin."

NAZLI HANIM CEMAAT KONUSUNDA EPEY MESAFE ALMIŞ!

Programın konuk yorumcusu olarak yayına katılan Yeni Şafak si yazarı Abdülkadir Selvi ise "Nazlı Hanım cemaat konusunda epey mesafe almış anlaşılan" diyerek Ilıcak'a takılmadan geçemedi.

İŞTE ILICAK'IN O KONUŞMASI