BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  MEDYA

Nazlı Hamarat eşi Emir Şaşmaz'ın kırkı çıkmadan...

Nazlı Hamarat ve eşi Emir Şaşmaz ismi bu yılın olayı aldı. Nazlı Hamarat İşte Benim Stilim All Star 'a eşinin kırkı çıkmadan katılınca yapımcı dedikodusu ortaya atıldı.

Abone ol

Nazlı Hamarat İşte Benim Stilim All Star yarışmasına eşi Emir Şaşmaz 'ın kırkı çıkmadan katılınca haftanın en çok dedikodusu yapılan ismi oldu. Nazlı Hamarat 'ın eşi Emir Şaşmaz hatırlanacağı gibi sevgilisi ile gittiği yurt dışı gezisinde boğazı kesilerek öldürülmüştü.

İŞTE BENİM STİLİM BU HAFTA ELENEN İSİM KİM OLDU?
Nazlı Hamarat 'ın mücevher işi yapan eşi Emir Şaşmaz 'ın öldürülme şekli kadar 'sevgilisi' olduğunu iddia eden kadının iddiaları da olay yaratmıştı. Nazlı Hamarat ise boğazı kesilen kişinin kocası Emir Şaşmaz olmadığı iddia etmiş ve Türkiye'ye getirttiği cenazeye otopsi yaptırmıştı. Otopsi sonunda Emir Şaşmaz olduğu kesinleyen Nazlı Hamarat kocasını toprağa verirken İşte Benim Stilim All Star yarışmasından çekilmişti.

NAZLI HAMARAT 40'I ÇIKMADAN NİYE DÖNDÜ?
nazli-hamarat-ve-emir-şaşmaz-işte-benim-stilim-all-star.jpg
Nazlı Hamarat eşinin daha kırkı çıkmadan İşte Benim Stilim All Star yarışmasıyla ilgili kararını değiştirdi ve bu hafta başında podyumda boy gösterdi. Siyahlar içinde İşte Benim Stilim'e dahil olan Nazlı Hamarat 'neden 40'ı çıkmadan' yarışmaya katıldığını 'eşim bu yarışmada benim en büyük destekçimdi. All Stara çağrıldığımda benden çok istemişti. Yaşayasaydı mutlaka burda olmamı isterdi. Bir nevi vasiyet benim için onun vasiyetini yerine getireceğim" diyerek izah etti.

NAZLI HAMARAT MECBUR MU KALDI?
Eşi Emir Şaşmaz 'ın boğazı kesilerek öldürülmesinin yankıları sürürken 40'ı çıkmadan Nazlı Hamarat 'ın İşte Benim Stilim All Star 'a katılması dedikodu da çıkardı. Yapımcılara imza atan Nazlı Hamarat eşinin 40'ı çıkmadan yarışmaya bu yüzden mi katıldı? Nazlı Hamarat bu iddialara şu yanıtı verdi;

"Tabiki yasımı tutacağım. 40'ı çıkana kadar siyahlar giyeceğim. Ben kendi isteğimle buradayım. Sözleşmenin geçerli olmayacağı istersem katılmayabileceğim söylendi. Yapım ekibinin bir baskısı yok."

KOCASI ÖLDÜ KADIN BURDA OYNAYACAK...
Nazlı Hamarat 'Bu benim kaderimse böyle olacak. Her zaman yas tutacağım diye bir şey yok. Eşimin hayatta olmasını isterdim. Kocası öldü kadın burda süslenecek oynayacak diyecekler ama burası benim ailem. Ben buranın iyi geleceğini düşünüyorum o yüzden burdayım" diyerek gelecek tepkileri göğüslemeye çalıştı.

SÜPER MİNİ ETEĞİYLE ELEŞTİRİ ALDI
nazli-hamarat-eşi-emir-şaşmaz-in-yasini-süper-mini-ile-tuttu.jpg
Haftaboyunca eşi Emir Şaşmaz 'ın yasını tutacağı için dekolte giymeyeceğini söyleyen Nazlı Hamarat podyuma süper mini etekle gelince eleştirilerin hedefi oldu. Yarışmacılar Nazlı Hamarat 'ın süper mini eteğine taktılar, jüri üyeleri de eteği kısa buldu.